KARNE ÇOCUĞUN ZEKA SEVİYESİ GÖSTERGESİ DEĞİLDİR !

featured

Bozüyük Milliyetçi Hareket Parti’sinden il genel meclisi aday adayı İ.Zeki Uyanık “karne psikolojisi çocuklarımızın tatilini zehir etmesin” dedi. İ.Zeki Uyanık “tüm öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmesini diliyorum ,bu arada internet gazeteniz aracılığı ile tüm velilere buradan sesleniyorum; Karne çocuklarımızın zeka seviyesi göstergesi değildir! Karne çocuğun ilgi ve yeteneklerinin göstergesi değildir! Karne çocuğun hayat başarısının göstergesi değildir !

Karnedeki notların tüm sorumluluğu çocuğa yüklenmemeli. Karne notunun oluşmasında; ailenin, öğretmenin çevrenin ve okul yönetiminin de sorumlulukları olduğu unutulmamalıdır.Velilerimizin beklenmeyen karne notları karşısında gösterdikleri aşırı tepkiler, çocuklar için kaygı ve endişeye sebep olabilir. Çocuğu suçlamak, eleştirmek kendisini daha da kötü hissetmesine sebep olur. Bunun yerine düşük notlar hakkında velilerimiz çocuklarımızla karşılıklı konuşularak düşük notun nedeni tespit edilmeye çalışılmalı, amaç çocukta farkındalık yaratmaya çalışmak olmalı.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!