KAHRAMAN GAZİMİZ “ONLARIN ARKASINDAN AĞLAMAYIN, HAİNLERİ GÜLDÜRMEYİN”

featured

İdlib’teki hain saldırıda yaralanan Bozüyüklü Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz sosyal medyada hesabında yazdığı “Onların arkasından ağlamayın hainleri güldürmeyin” yazısı Türk askerinin şerefi ve onurunu dünyadaki tüm askerlerden daha yüksek olduğunu bizlere bir kez daha kanıtlamış oldu.

BU FOTOĞRAFTA GÖRDÜKLERİNİZ BENİM AİLEM

ŞİMDİ AYRILDIK AMA CENNETTE KAVUŞACAĞIZ

Ayhan Ertemiz sosyal medyada şunları yazdı;

“Bu fotoğrafta gördükleriniz benim ailem, omuz omuza tüm mücadelelere vatanımızın milletimizin bekası ve güvenliği için canımızdan bile vazgeçtiğimiz koç yiğitler. 3 yıl boyunca birer aile olduğumuz birbirimize kenetlendiğimiz 33 tane yiğit. Bugün onlar vatanımız için şehit oldular sessizce şimdilik belki ayrıldık ama cennette kavuşacağız. Onların arkasından ağlamayın hainleri güldürmeyin ordumuz güçlü bir ordudur. Bu vatan Çanakkale de daha ağzı süt kokan dedelerimizle kazanıldı ve aynı mücadelemiz devam ediyor. Üzülme zamanı değil birlik beraberlik olma zamanıdır. VATAN SAĞ OLSUN” ifadelerine yer verdi.

AYHAN ERTEMİZ İLE İLGİLİ HABERLER

  • Yaralanan Bozüyüklü Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz’in sağlık durumu iyi
  • Kahraman Gazimiz evine hoş geldin
  • Kahraman Gazimize güzel bir sürpriz
  • Bozüyük şehit aileleri ve gaziler derneği tarafından İdlib şehitlerimiz için mevlit düzenlendi
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Giriş Yap

    Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!