“İlçemizde faaliyet gösteren kurumsal firma” anonsu sosyal medyada alay konusu oldu

featured

Bozüyük’lü Sosyal medya kullanıcıları “İlçemizde faaliyet gösteren kurumsal firma” her gün belediye hoparlörlerinden çalışacak işçi aramakta ve bir türlü istediği işçiyi bulamamakta. Bu “ilçemizde faaliyet gösteren kurumsal firma” kimse bi söyleyin arkadaş. Hala işçi bulamadıysa ben gidip çalışayım.

Megafonlar eskidi, anonsu yapanlar bezdi. Ya iş çok ağır. Ya Bozüyük’te işsiz yok.Ya Bozüyük’de işsizler sağır. Yada bu faaliyet gösteren kurumsal firma para vermiyor.

Kurumsal firmaya işçi bulma gurubu kurdular

Sosyal medya kullanıcıları “İlçemizde faaliyet gösteren kurumsal firma” için bunların işçi bulacağı yok biz bari el atalım. Sosyal medya üzerinden bunlar için “Kurumsal firmaya işçi bulma Grubu” kuralım dediler. Bozüyük’lü dururmu ve dediklerini hemen yaparak gurubun adınıda “İşçi arayan kurumsal firmaya daha çok anons yaptırsın diye maddi destek” koydular. Umarız sosyal gurup bir an önce “İlçemizde faaliyet gösteren kurumsal firma” için çalışacak işçiyi bir an önce bulurda yardım sever halkımız derin bir ohhhh çeker.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!