HAYDİ TÜRKİYE ÖZÜNE DÖNME ZAMANI

featured

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği yönetim kurulu başkanı Celali Yılmaz gündeme dair bazı çıkış yollarını Haberimiz Olay muhabirine anlattı. Celali Yılmaz açıklamasında; “ABD ve bazı ülkelerin uyguladığı veya uygulamak icin fırsat kolladığı ambargo bizi kendi özümüze döndürmeye vesile olsun inşallah. “Her şerde bir hayırdır vardır “ hadisini de göz önünde bulundururarak savunma sanayisinde yaptığımız atılımı , ağır Sanayide de yapalım , tarımda da yapalım , ekilmedik boş arazi kalmasın. Mesela devlet iş kapısı olmaktan çıkarılsın , girişimciliği teşvik ederek istihdam yaratalım .
BULUŞ VE PATENTTE ÜST SIRALARA YÜKSELİM
Yurt içi ve Türki Cumhuriyetlerde bizi seven devletlerle , İslam ülkeleriyle ticari ilişkilerimizi büyütelim . En üst makam sahiplerinden en alta kadar topyekün tasarruf etmeye başlayalım ,yollukla bir yere gitmeyelim ,makam araçlarını azaltalım hatta acil olmadıkca kullanmayalım.  Almanya ve Japonya’nın yaptığı gibi günde 2 saat ücretsiz devlet için fazladan çalışalım , bunun karşılığında ekonomik bağımsızlığımızı da kazanalım .Yine eskisi gibi Türk ve İslam dünyasına önder tüm ülkelere de örnek olalım , buluş ve patentte üst sıralara yükselelim .
BAŞLATMANIN TAM ZAMANI
2016 yılında Milli Duruş Milli Buluş Seferberliği kapsamında “Teknolojik Kurtuluş savaşına” varmısınız demiştik , başlatmanın tam zamañı . İrana yıllarca ambargo uyguladılar , petrol ve doğalgaz sayesinde ayakta kaldı . Biz ise gerek zirai gerekse sanayi üretimi ile kendimize yeterek ihracatla ayakta kalabilir , hatta küresel güç olabiliriz . Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği olarak bizler yine rolmodel iş insanlaŕımızı daha fazla öğrencilerle buluşturarak başarı hikayeleriyle onları girişimcilğe özendirecek patentli ve yenilkçi ürünlerine stand açarak ülkemizde yapılan buluşların sergilendiği 5. düzenleyeceğimiz Bölge Mucitler Sergisini bu sefer dahada genişleterek 11 ildeki mucitlerimizi bir araya getireceğiz . Bu zor zannettiğimiz büyük fırsatı değerlendirmek içinde muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunun bilinciyle birlik beraberlik içerisinde herkes elini taşın altına koymalı . “Türkiye ye hizmet ibadet sayılır “ Allah yar ve yardimcimiz olsun . ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!