HAL CAMİİ İNŞAAT İŞİNİN YÜKLENİCİ FİRMA TARAFINDAN FESHİ İSTENDİ

featured

Firma yöneticisi Veli Çelik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi;
Taahhüdümüz altında yapımı devam eden BİLECİK İLİ BOZÜYÜK İLÇESİ HAL CAMİİ 2017-2018 yılları yapım işinde imalat girdilerinin fiyatlarında beklenmedik artışlar meydana gelmesi nedeniyle piyasada oluşan istikrarsızlık sebebiyle bir kısım malzemelerin temin edilememesi ve oluşan aşırı zamlardan dolayı işe devam edilmediğinden 18 Ocak 2019 tarihli Resmi Gazete ve 7161 Nolu Vergi kanunları ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasının 32. Maddesine istinaden tasfiye edilerek sözleşmenin feshedilip, fesih tarihine kadar gerçekleştirilen imalatların ödenmesini ve kesin teminat mektubunun tarafımıza iade edilmesi hususunda;
Gereğinin yapılmasını Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğüne 4.2.2019 tarihinde verdiğimiz dilekçe ile kanuni hakkımızı kullanarak işin feshini istedik. Kamuoyuna duyrulur. Saygılarımızla. Veli Çelik

Konuyu saptırmak isteyen bazı kişilerce sosyal medya üzerinden algı operasyonu yaparak faturayı belediyeye kesmek istedi.

Bozüyük Belediyesinden yapılan açıklamada ise, ” Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yapılan Hal Camii inşaatı müteahhit firma tarafından durdurulmuştur. Konunun Belediyemizle hiçbir ilgisi yoktur.Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla.” ifadelerine yer verildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!