Güneşspor Bozüyük yardımlaşma gurubu Bozüyük’teki en sistemsel gurup

featured

Bozüyük Güneşspor başkanı Ümit Kök yaptığı açıklamada şunları belirtti. “yönetimimiz 14 kişiden oluşuyor. Whatsapp da ayrıca 120 kişilik etkinliklerimizi yaptığımız, faailyetleri bildirdiğimiz kadın grubumuz var ve  pandemi bittikten sonra her ay bu grup ile toplantılar yapıp aylık bilgilendirmemizi ve yeni ay için yapılacak çalışmalarımızı hep birlikte tespit edeceğiz. Yardım yapılan tespit ettiğimiz aileleri listeliyoruz ve gelen eşya, kıyafet, erzak, adaklık et paylarımızı bu listeye göre yönlendiriyoruz.

Her kişinin ayrı görevleri var sosyal medyadan sorumlu iki arkadaşımız, aileler ile iletişime geçen iki arkadaşımız, ailelere ev ziyaretlerini organize eden iki arkadaşımız, verilen ve gelen giden herşeyi kayıt altına alan bir arkadaşımız, verilenlerin ailelere ulaşmasından sorumlu iki arkadaşımız ve kafeteryamızda toplanan kıyafetlerin düzenlenmesi resimlenmesini sağlayan ve haftanın belirli günlerinde kafeteryamızı açıp ailelere ulaşmasını sağlayan da iki arkadaşımız var.

Yani hepimizin görevleri var bu görevler doğrultusunda bize bir talep yada eşya geldiğinde direk yönetim grubumuzun whatsaptaki grubumuza bilgi veriyoruz. Hemen herkes görevlerini yerine getirmeye başlıyor bu şekilde sistem hem hızlı ilerliyor hem her yönetici her konudan bilgilendirilmiş oluyor, hemde adaletli bir dağıtım sağlanmış oluyor.

Güneşspor kulübü olarak 13 senedir bu faaliyetleri yapıyorduk fakat sosyal medyayı kullamıyorduk. Talepler artınca daha çok kişiye yardım edebilmek için sosyal medyayı kullanmamız gerektiğini düşünüp bu şekilde bir çalışmaya girdik, çünkü sosyal medya teşvik edici oluyor bunun da faydalarını hep birlikte gördük. Bizler sadece yardımlaşma değil sosyal projeler ile de çalışmalar yapacağız. Her geçen gün çoğalan kadromuz ile bir çok konuda faaliyetlerimiz olacak inşallah.

Yaptığımız çalışmalarda önceliğimiz aileler

.
Onların hassasiyetleri bizim önceliğimiz bizler veren ve alan aileler arasında köprüyüz, bizler veren ve alan aileler ile aile olmak istiyoruz birbirine destek olmak paylaşmak ve bu hayat mücadelesini birlikte vermek istiyoruz. Bu sayede aslında nefsimizi de terbiye etmiş oluyoruz. Gördüğümüz hayatlar bizlere de ders niteliğinde oluyor ve bizlerde dinimizin gereğini insanlığımızın gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Kimseden takdir yada teşekkür beklemiyoruz

Bbizler bunları dini ve insanlık görevimiz olduğu için yapıyoruz. Evet bir yola çıktık hep birlikte, el ele, herkesten destek bekleyerek fakat kimseden bir teşekkür beklemeden sadece Allah rızası için, insanlarımıza, hayvanlarımıza doğamıza bir nebze katkı sağlamak amacıyla ayrışmadan, kişisel duygularımızı, kişisel görüşlerimizi bir kenara bırakarak herkesi kucaklayan herkese eşit olan bir tutumla hep birlikte canla başla çalışarak bir çok sorunun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz.

Hurdaya ayrılacak yada kullanılmayacak, bir kenarda duracak birçok ürünü yine kullanılır hale getirerek yada fazlalıktan boşa çıkmış kullanılabilir bir eşyayı kullanabilecek birilerine vererek ülkemiz ekonomisine katkı sağlamayı düşünerek, bir çok sosyal, kültürel etkinlikler ve konferanslar  düzenleyerek birliğimizin devamını sağlamak, yardımlaşma ve paylaşma duygularımızın devamını sağlamak amacı ile ilçemize ilimize ülkemize katkı sağlamak istiyoruz.

Yönetim kulumuz aşağıda belirtilen isimlerden oluşmaktadır bizlere ulaşmak isteyen herkes bu yöneticilerimiz üzerinden yada sosyal medyalarımızdan ulaşabilir. Tüm halkımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki birçok çalışmalarda da hep birlikte olmayı temenni ederiz.
Ümit Kök, Zeynep Karabulut, Yasemin Güneç,Tuğba Muşlu, Hacer Can, Necla Ceylan, Vildan Adıgüzel, Fatma Pişkinel, Ebru Özer, Burçin Köroğlu, Burçak Kırış, Sevgi Apaydın, Yasemin Yavuz, Rukiye Turhan” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!