Genç kızı fuhuşa sürüklediler

featured

Edinilen bilgiye göre Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları başarılı çalışmaların ardından Kasımpaşa mahallesindeki ikamete baskın düzenledi.

Baskında Eskişehir’de kayıp müracatı bulunan F.D.Ö ile birlikte onu fuhuşa teşvik eden E.G. ve sevgilisi G.B. kıskıvrak yakalandı. Ayrıca E.G. ve sevgilisine yardımcı olan M.S.A. ve S.Y. isimli şüpheliler evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınan şüpheliler götürüldü. İfadeleri alınan şüphelilerden hamile sevgili G.B. serbest bırakıldı. Fuhuşa sürüklenen F.D.Ö. ise ifadesinin alınmasının ardından Eskişehir’e götürülerek ailesine teslim edildi.

Diğer şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.S.A. ve S.Y. serbest bırakılırken, E.G. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak E.G. Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!