Fatih Altaylı’dan Tarım Kredi Kooperatifleri ile ilgili şok iddia !

featured

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Türkiye’nin en önemli çiftçi kuruluşu ile ilgili önemli bir iddiayı gündeme getirerek, yolsuzluk soruşturmasında derinlere inildiğini belirtti.

Altaylı, yazısında şunları kaydetti: “Ancak benden duymuş olmayın ama son dönemde bulduğu milyarlarca dolarlık altın ile adı çokça duyulan Gübretaş’ın da sahibi olan Tarım Kredi Kooperatifleri’nde halen sürmekte olan bir “yolsuzluk soruşturması” var.

Şaka yapmıyorum. Neredeyse Osmanlı zamanında kurulan, Cumhuriyet döneminde gelişen ve son haline 3 yıl önce yapılan bir yasal düzenleme ile getirilen Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği’nde yolsuzluk soruşturması sürüyor ve iddia o ki bayağı da derinlere iniyor.”

DEVLET DENETLEME KURULU DENETÇİLERİNİN İNCELEME VE DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
Bilindiği üzere Tarım Kredi Kooperatiflerinde hukuksuz atama başta olmak üzere şaibeli işlemlerle ilgili olarak Devlet Denetleme Kurulu harekete geçerek denetçiler ilk kez Tarım Kredi Kooperatiflerinde nceleme başlatmıştı.

Devlet Denetleme Kurulu denetçilerinin incelemeleri devam ederken, hukuksuz genel müdür Fahrettin Poyraz’ın bu denetim ve incelemeden çok tedirgin olduğu ortaya çıkmıştı.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!