EYT’liler destek için imzalarınızı bekliyor

Türkiye çapında EYT (emeklilikte yaşa takılanlar) tarafından, seslerini duyurmak için Cumhurbaşkanı'na iletilmek üzere ıslak imza kampanyasına başlatıldı. Bilecik Emeklilikte yaşa takılanlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı İsmail Düşünen "halkımızı bizlere destek için imzalarını bekliyoruz" dedi.

featured

Türkiye’de sayıları milyonlarca olan emeklilikte yaşa takılanlar kendilerine verilen sözlerin tutulması ve ellerinden alınan emeklilik haklarının geri verilmesi adına çeşitli kampanyalar ile seslerini duyurmaya gayret ediyorlar. Amaçları ve çabaları haklarını kazanmak olan EYT’liler, bu kapsamda başlattıkları imza kampanyası ile görülmemiş bir destek sayısına ulaştılar.

Konu hakkında Bozüyük Haber Ajansı muhabirine bilgi veren Bilecik Emeklilikte yaşa takılanlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı İsmail Düşünen yaptığı açıklamada “dernek olarak tüm Türkiye genelinde başlatılan imza kampanyası’na bizlerde katılıyoruz. Pandemi den dolayı sahalara inemiyoruz, mitingler, toplantılar, dernek açılışları yapamıyoruz. O yüzden mücadelemize sosyal medyadan devam ediyoruz. Sesimizi duyurmak adına, Cumhurbaşkanı’na iletilmek üzere ıslak imza kampanyası başlatıldı . Bilecik il ve ilçelerinde bulunan EYT mağdurlarını ve halkımızı bu kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz”.

Dernek başkanı İsmail Düşünen açıklamasında ayrıca “Bizler kesinlikle,   ERKEN EMEKLİLİK  değil, 1999 yılında 4447 sayılı yasanın geriye doğru işletilmesi sonucu elimizden alınan,    GECİKTİRİLMİŞ HAKKIMIZ OLAN EMEKLİLİĞİMİZİ  isteyenleriz” diyerek ifadelerine ekledi.

BİLECİK
ADRES: Çarşı mah. saraycık cad. No: 12/B Nadir Uncu iş Merkezi Bozüyük/ BİLECİK
Başkan: İSMAİL DÜŞÜNEN
TEL: 0 542 349 97 65
Başkan Yrd: SEZAİ PALABIYIK
Telefon:0 535 409 25 56

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!