ERKAN SARPER SELAMET MHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

featured

30 Mart Yerel seçimleri öncesinde partilerin belirlenen başkan adaylarının ardından belediye meclis üyesi aday adayları da tek tek belli olmaya başladı.Bu günde Erkan Sarper Selamet’te Milliyetçi Hareket Partisinden belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.Parti binasında düzenlenen törende konuşan MHP ilçe Başkanı Hakan Şankaya ,”Bozüyük’ümüze hizmet etmek adına elini taşın altına koymak için bu yola çıkmış tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu anlamda Erkan Sarper Selamet arkadaşımızda partimize gelerek belediye meclisi aday adaylığı müracaatında bulunmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

Başvuru dilekçesini MHP İlçe başkanı Hakan Şankaya’ya veren Erkan Sarper Selamet burada yaptığı konuşmada “Hizmet, gönül işidir. Bizim ülkücü hareketin içerisinde öğrendiğimiz en temel ilkelerden birisi budur; davamız ve ülkemiz için gönülden hizmet etmek. Bozüyük’ümüzün sıkıntılarını daha gür sesle dillendirmek, şehrimize ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına, Bozüyük’lü hemşehrilerimin temsilcisi olmak için elimi taşın altına koymaya karar verdim” dedi.

1964 yılında Bozüyük’te dünyaya gelen Erkan Sarper Selamet evli ve 2 çocuk babasıdır,kendisi emekli ve Poyra köyünde kendi adına çiftçilik yapmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!