HAKAN MANAY “ENGELLİLERİN SESİ OLACAĞIM”

featured

Bozüyük Cemalettin Köklü parkında gerçekleşen etkinliğe Bozüyük ,Pazaryeri İlçe yönetimlerinin yanı sıra kadın kolları ve ülkü ocakları katıldı.Etkinlikte söz alan Hakan Manay “eksikliklerin zenginlik kabul edildiği, hayatı etkileyen kararlarda engellilerin de düşüncelerinin alındığı, söz sahibi olduğu, yönetime katıldığı, toplum istekleri olduğunu belirterek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engellilerin yerel yönetimlere katılıp, söz sahibi olma isteklerini desteklemek için önemli bir adım attıklarını ifade etti.
“Bu güne kadar değişik etkinliklerde görev aldım. Şimdi ise yıllar önce saflarına katıldığım Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptım. Eğer seçilersem, engelli hakları ve onların ihtiyaçlarına yönelik olarak tüm sorunları gündeme getirip çözülmesini sağlayacağım” dedi.

ENGELLİLERİN SESİ OLACAĞIM
Hakan Manay açıklamasında belediye meclisine girmesi halinde engellilerin taleplerinin karşılanmasında önemli rol oynayacağını, adeta engellilerin “sesi” olacağını kaydetti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!