Ellerinize sağlık öğretmenlerim

Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneğine başvuran engelli vatandaşlarımızın akülü tekerlekli sandalyelerinin arızalarını ve tamiratlarını Bozüyük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından ücretsiz olarak gideriliyor.

featured

Konu hakkında bilgi veren Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği başkanı İsmail Çelik yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği olarak Bozüyük ilçe milli eğitim müdürlüğü onayı ile Bozüyük Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesinde Engelli Akülü tekerlekli sandalyelerinin tamiri yapılmaktadır. Okul müdürümüz sayın Yusuf Özcan Bey’in yakın duyarlılığı ile mesleki teknik eğitim öğretmenlerimizin gönüllülük esasına dayanan özverili çalışmaları dolayısıyla bölgemizde derneğimize başvuran akülü tekerlekli sandalyesi arızalanan engelli vatandaşlarımıza ücretsiz tamir ve bakımını yapılmasına yönelik toplumsal hizmet çalışmaları devam etmektedir.

Pazaryeri ilçemizden bir engelli vatandaşlarımızın aracı daha tamir ve bakımı yapılarak teslim edilmiştir. Bozüyük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi müdürümüz sayın Yusuf Özcan ve araçların tamiratını yapan öğretmenlerimiz sayın Turan Pehlivanoğlu ve Cengiz Konya’ ya gönüllü olarak verdikleri hizmetler için engelli vatandaşlarımız ve toplum adına çok teşekkür ederiz” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!