DOĞAN ve KOÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

featured

Bozüyük eski M.Ç.P ve M.H.P ilçe baskanlığı da yapmış aynı zamanda haber sitemizde köşe yazarlığıda yapan Selahattin Doğan’ın oğlu Çağatay Doğan ve Bozüyük’ün tanınmış esnaflarından Erol Koç’un kızı Hilal Koç muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Nikahlarını Bozüyük Belediye başkanı Fatih Bakıcı’nın kıydığı düğünde ,Çağatay Doğan’ın nikah şahidi MHP kurucularından , Milliyetçi Hareket Partisinin Genel başkan yardımcılığıda yapmış olan Çorum 19.dönem milletvekili Muharrem Şemsek oldu. Düğünde Bozüyük belediye başkanı Fatih bakıcı ,Muharrem Şemsek, Bilecik il genel meclisi başkanı Oğuz Sertler ,il genel meclis üyesi Zeki Uyanık,il genel meclis üyesi Osman Varolu ,Bozüyük Ticaret Odası başkanı Buğra Levent, Bozüyük Dostları derneği genel başkanı Mustafa Aksu ve genel örgütlenme sekreteri Nusret Öner ,MHP Bilecik İl başkanı Mehmet Karuk ,Bozüyük MHP içe başkanı Ramazan Ayva, çok sayıda partili ve davetliler katıldı. Muharrem Şemsek düğünde yapmış olduğu konuşmada genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.

Bozüyük Dostları Haber sitemiz olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!