Doblo Türkiye Grubu Bozüyük’te buluştu. Amacımız dostluk abilik kardeşlik

featured

Sosyal medya üzerinden oluşturdukları Doblo Türkiye grubu, Türkiye’nin her yerinden, üyeleri ile bir araya gelerek geleneksel hale getirdikleri etkinliklerini bu kez Bozüyük Kentpark’ta gerçekleştirdi.

Doblo Türkiye grubu sözcüsü Birol Dönmez konu hakkında muhabirimize yaptığı açıklamada “Bizim burada toplanma amacımız ‘dostluk, abilik, kardeşlik’ ,arabalardan önce bizde önce dostluk gelir. Burda görmüş olduğunuz arkadaşlar Yalova’dan ,Bursa’dan, İsparta’dan ,İstanbuldan ve Türkiyenin bir çok yerinden gelen arkadaşlarımız var. Gördüğünüz gibi arabalarımızı çekiyoruz ,hoş sohbet, muhabbet içinde birbirimizin sorunlarını dinliyoruz ,herkesin derdine yardımcı olmaya çalışıyoruz.

ARAÇLAR BAHANE ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK !
Bu etkinliği hemen hemen bütün illerimizde yapmaya çalışıyoruz. Facebook’ta ‘Doblo Türkiye Grubu‘nu bir buçuk sene önce açtık, gurubumuzda 11 bin üyemiz var ve her geçen gün gurubumuz dahada çoğalıyor. Her ilde başkanlarımız var ,başkanlarımız etkinliği ve organizasyonu ayarlayıp gurup üzerinden üyeler davet ediliyor. Bizlerde bu etkinliğe destek vererek Türkiyenin neresinde olursa olsun katılıyoruz.Bütün katılımcı arkadalara teşekkür ederim” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!