DERNEK ZİYARETİ ADETA MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

featured

Köteşliler Caddesi’ndeki SKM önünde toplanan çok sayıda vatandaş ve partililer ile birlikte İsmet İnönü Caddesi üzerinde kaldırımdan yürüyen Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Sivrihisarlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında yine caddenin diğer tarafından Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyen kalabalık grup sevgi gösterileri, şarkılar ve sloganlar
Ziyarette Dernek Başkanı Suat Erbay ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bakıcı bir süre sohbet ederek projelerini anlattı. Geçen 5 yıl içerisinde mesai mefhumu gözetmeden Bozüyük için ilk günkü şevk ve heyecanla çalıştıklarını dile getiren Başkan Bakıcı çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Amaçlarının yerel ve genel iş birliği içerisinde Bozüyük’e daha pek çok yatırım ve proje kazandırmak olduğunu belirten Başkan Bakıcı “Bu ziyaret esnasında bizleri yalnız bırakmayan bütün gönüldaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Kendilerine bizlere vakit ayırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!