Çocuk tacizcisine 41 yıl 9 ay ceza verildi

featured

Bu verilen ceza çocuk tacizcilerine ibreti alem olsun

24 Ağustos 2019 tarihinde 13 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen S.E.,kızın ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınmıştı. Ardından Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan S.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Şüpheli S.E.’nin tecavüz suçundan daha önce ceza aldığı ve 5 yıl önce Cezaevi’nden tahliye olduğu öğrenilmişti.

Olayın ortaya çıkması sonrasında S.E.’nin kızın babasına olayı kapatması için ısrarcı olduğu hatta tehdit ettiği gelen iddialar arasında yeralırken, tacize ilişkin birtakım telefon mesajlarının da bulunduğu iddia edilmişti.

Taciz iddiası ile tutuklanarak cezaevine konulan S.E.’nin önceki gün ilk duruşması gerçekleşirken, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında cezası kesildi ve ibreti alem olacak zincirleme süreli ile cinsel saldırıdan 30 yıl, cinsel amaçlı cebir ve şiddet kullanarak hürriyeti tehdit suçundan 11 yıl 9 ay buca escort toplamda 41 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Verilen cezaya Bursa Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yasa yolunun açık olduğu belirtildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!