CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI SONUÇLANDI

featured

Özel bir kafeteryada gerçekleşen protokolde; Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin, İYİ Parti Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Cem Çevik, CHP İl Genel Meclisi üyesi Hikmet Turhan, İYİ Parti İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yılmaz ve partililer hazır bulundular.
Bilecik ilinde yapılacak olan CHP-İYİ Parti ittifakına ilişkin protokolü imzalayarak partilerine ait dosyaları birbirlerine teslim eden CHP İl Başkanı Metin Yaşar ile İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses konuya ilişkin birer konuşma gerçekleştirdiler.

“11 Belediyenin 11’ini de güç birliğinin belediyesi haline getireceğiz”

İmzalanan protokole ilişkin ilk konuşmayı gerçekleştiren İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses, 31 Mart akşamı Bilecik’te bulunan 11 Belediye’nin 11’ini de güç birliği belediyesi haline getireceklerini vurguladı.

Başkan Gürses, konuşmasında; “bugün Türkiye genelinde 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik olarak CHP ile İYİ Parti arasında yürütülen güç birliği çalışmalarının olumlu neticelenmesi üzerine bugün bir aradayız. Şükürler olsun Bilecik’te de güç birliği yapmak sonucunda bir anlaşmaya varılmıştır. İnşallah 31 Mart Yerel seçimlerine bu güç birliği ile beraber girecek ve ilimiz genelindeki 11 Belediye’nin 11’ini de 31 Mart akşamı güç birliğinin belediyesi haline getireceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!