CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu Bozüyük’te

featured

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ilçede ilk olarak Bozüyük Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Bakkalcıoğlu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek Ücretsiz Su Projesi, Can Suyu Projesi, ödenen borç bilgisi, Sanat Evi ve Gülümse Kafe, Çarşı Meydan Projesi, Bozpark, Saraycık Köprüsü karayolu geçidi, 4 Eylül Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi ile Yeşilkent Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi projelerini anlattı.

Başkan Bakkalcıoğlu, tramvay projesi ile ilgili olarak trafikte aksama yaşanmayacağını belirterek, “Tramvayımız nostaljik olacak. Orta refüjün yanlarında gidecek. 30 km hızla gidecek ve önünde arkasında araç gidebilecek. Ana caddedeki trafiği ve ulaşım sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Başkan Bakkalcıoğlu sunumların ardından ise tamamlanacak olan tesislerin açılışlarına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da beklediklerini belirterek açılışlara davet etti. Çalışmaları memnuniyetle karşılayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu da çalışmalarından dolayı Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ziyaretinin anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NU ÖRNEK GÖSTERDİ
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile düzenlenen toplantıya katıldı.

Yoğun bir katılımla Grand Çalı otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ülke gündemindeki pek çok konuya değindi.

Konuşmasında özellikle Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun önceki dönemden kalan belediye borçlarını ödediğine vurgu yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu “İnşallah devri iktidarımızda göreceksiniz. Türkiye Büyük Millet Meclisine sevk edeceğimiz ilk kanun Siyasi Ahlak Kanunu olacak.

Siyaseti kirlilikten arındıracağız. Temiz siyaset, ahlaklı siyaset, milletine hesap veren siyaset. En tipik örneğini Bozüyük’te görebilirsiniz. Bakın Belediye Başkanımız geldi, var olan bütün borçları ödedi.

Gelir aynı gelir, Bütün borçlar ödendi, demek ki ödenebiliyor. Türkiye zengin bir ülke, bütçesi de çok iyi. Ama parayı nereye ve kaça harcayacağımız önemlidir” dedi.

Konuşmasında ayrıca Bilecik’in önemine de değinen Genel Başkan Kılıçdaroğlu “Şehit kanlarıyla sulanan bir bölgedeyiz. Sadece kurtuluş savaşında değil Osmanlının kuruluşunda da burası çok önemli bir merkezdir ve bu merkez hepimizin göz bebeğidir.

Bu merkezin korunması, büyütülmesi, tanıtılması gerekiyor. Merkezi büyütmek tanıtmakta belde başkanına, belediye başkanına, milletvekillerine, siyasi iktidara, Kültür Bakanlığına özellikle bu konuda büyük görevler düşer” dedi.

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU BOZÜYÜK’TE SANAYİ ESNAFININ DERTLERİNİ DİNLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bozüyük Belediyesi ve ardından Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile yapılan toplantının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu nezaretinde ve beraberindekilerle birlikte eski sanayi esnafını ziyaret ederek esnaflarla ve vatandaşlarla görüştü.

Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu hem esnafların hem de vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Bozüyük programı sona eren Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bilecik’e hareket etti.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!