CHP Bozüyük İlçe Kongresi yapıldı. İhsan Esel güven tazeledi

featured

CHP Genel Kuruluna Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Bozüyük Ticaret Odası Başkanı Buğra Levent, STK Başkan ve Yöneticileri, Sendika Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar, CHP delegeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığı’na Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Divan ikinci Başkanlığına Hüseyin Elmas Divan Yazman üyeliğine Mehmet Terzi oy birliğiyle seçildiler. İstiklal Marşımızın söylenmesinden sonra Divana verilen önergeyle seçimin blok listeyle yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Daha sonra yapılan seçimde delegeler tarafından 174 oy kullanılırken 103 oy alan İhsan Esel, tekrar Bozüyük CHP İlçe Başkanı seçildi, diğer aday Erkan Karalar ise 71 oy aldı. Buna göre Yönetim Kurulu listesi; Mustafa Arda, İsmail Çoma, Levent Erdem, Ayberk Gazozcu, Alper Kalkan, Dilek Karakoç, Mehmet Karapınar, Derya Poyraz, Önder Poyraz, Özhan Sevgili, Gizem Şen, Yeşim Torun Özgür, Ali Kemal Velioğlu ve Serkan Yalçın’dan oluştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!