Çarşı mahalle dernek başkanı “Mahallemin sorunlarını bilen varmı ?”

featured

Çarşı mahalle derneği başkanı Savaş Göçerler yaptığı açıklamada şunları belirtti:” Mahallemiz kendimi bildim bileli köy görünümünden öteye geçememiştir. Bu yetmezmiş gibi başımıza kentsel dönüşüm adında insanları mağdur eden projelerle karşı karşıkarşıyayız.

Kanal boyu yeni yerleşim yerlerindeki sıkıntıyı dernek olarak mahallenin ileri gelenleri ile birlikte çözmek için uğraşıyoruz. Mahallemizi ikiye bölen demir yolu alt geçit projesi, fabrika mahalledeki yıkık viran olmuş evleri kentsel dönüşüm için çivi dahi çaktırmayan yetkililer yani kısaca daha bir çok mahallemizin altyapı sorunu varken muhtarlık için başvuran adaylar, sizler bu sorunların ne kadarını biliyorsunuz ? şimdiye kadar daha vefat eden muhtarımız Bedri amca ile bu sorunları ne kadar istihşarelerde bulundunuz ?

Çarşı mahalle derneğinin kuruluşundan bu güne bir çok öğrencimize burs verdik, fakir ve dar gelirli ailelere Osman Tekeli abimizin de katkılarıyla gıda yardımlarında bulunduk ve bundan faklı birçok etkinliklerde rol aldık, mahallemizi Kent Konseyinde’de temsil ediyoruz. Ben şunu diyorum ! “Bu muhtarlık maaş alma ve koltukta oturma yeri olmamalı, mahalli ile birlikte sorunlara çözüm olmalı, altarnatif proje üretip ilgilileri zorlamalıdır.

Çarşı mahalle derneği başkanı Savaş Göçerler olarak ben diyorum ki “Mahallemin sorunlarını biliyorum, mahallelime derneğim ile birlikte hizmet etmek ve Çarşı mahallemizin muhtarı olmak istiyorum. ” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!