Bozüyük’ün öz evladı Caner Cerrah, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi oldu

featured

Yaklaşık bir ay önce Bozüyük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kenan Koçak’ın vefat etmesi sonucunda boşalan başhekimliği görevine Bozüyük’ümüzün sevilen simalarından olan sağlık merkezi tabiplerinden hemşehrimiz diş tabibi Caner Cerrah getirildi.

Başhekim Caner Cerrah, zorlu bir süreçte üstlendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu ve bu bilinçle Bozüyük halkına en iyi hizmeti sunabilmek adına mücadele edeceğini söyledi.

Cerrah, yaptığı açıklamada “Pandemi sürecinde çalışanlarımız ile halkımızın sağlığını korumak ve bulaşı önlemek maksadıyla diş hekimliği uygulamalarının büyük bir bölümünü gerçekleştiremedik.

Aşılama işlemlerinin başlamasıyla birlikte kurumumuz diş tedavilerini gerçekleştirmeye başlamıştır. İnşallah aşılama işlemleri sonucunda Covid-19 vakalarındaki düşüş ve hastalığın her geçen gün azalmasıyla birlikte protetik tedavilerin de artmasıyla en kısa sürede tam performansa geçmeyi umut ediyoruz.

Bu süreçte halkımızın bizlere gösterdiği sağduyu ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Alibeydüzü köyünden olan, 1981 doğumlu Caner Cerrah evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!