Bozüyük’te kışın tehlike yaratan engelli yürüyüş bantları değiştiriliyor

featured

Bozüyük Belediyesi, vatandaşlarımızdan şikayetleri değerlendirerek halka tehlike arz ettiği için cadde üzerindeki plastik engelli yürüyüş bantlarını kaldırarak yerlerine karo taşlarından üretilen engelli yürüyüş bantları döşemeye başladı.

PLASTİK BANTLAR YAĞIŞLI VE BUZLU HAVALARDA TEHLİKE YARATIYOR

Önceki dönem döşenen plastik engelli yürüyüş bantları hem vatandaşlarımızdan, hemde Bozüyük Engelliler derneğinden de tepki almış ve geçtiğimiz kış günü 39 Bozüyük’lü vatandaşımız bu plastik bantların üzerinden kayarak hastaneye kaldırılmıştı.

ŞİKAYETLERİMİZİ İLGİLİ MERCİLERE İLETMİŞTİK

Bozüyük Engelliler dayanışma derneği başkanı İsmail Çelik konu üzerinde yaptığı açıklamada “daha önce sürekli bu bu plastik engelli yürüyüş bantlarının tehlike yarattığı konusu üzerinde şikayetlerimizi ilgili mercilere iletmiştik, ama bir çözüm bulunamamıştı. Farklı çözümler söylenmişti ama olmamıştı. Bozüyük Belediyesine şahsım ve engelli vatandaşlarımızın adına bu konuda hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ

Bozüyük Haber Ajansı muhabirimizin Bozüyük Belediye yetkilileri ile yaptığı görüşmede “Yağışlı,karlı ve buzlu havalarda termoplastik kaplamalı bantlar kaygan zemin oluşturup tehlike yaratırken ,yazında aşırı sıcağın etkisiyle plastiklerde kopmalar oluşuyor, buda maddi külfet demektir. Bu yaptığımız çalışma modern şehirlerimizde de kullanılan geçici değil kalıcı çalışmadır. Hem vatandaşlarımızın ,hemde engellilerimizin güvenliği bizler için herşeyden önemlidir” dediler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!