Bozüyük’te gönüllü gençlerin sayısı her geçen gün artıyor

featured

Gönülden gelen iyiliğin bir sınırı olmadığını anlatan Kuru, fakat daha verimli olabilmek adına Genç Kızılay’a gönüllü olmanın yaş aralığı 18-30 yaş olduğunu belirtti.

 “Daha fazla gönüllü daha çok iyilik yaymak demektir.”

Kuru, açıklamasında şöyle konuştu;”Türk Kızılay gönüllüsü sağduyusunu, vicdanını, hoşgörüsünü, şefkatini ve iyilikseverliğini, insanlığa hizmete dönüştüren insan ıstırabını dindirmek için fedakârca hizmet üreten kişidir. Bu nedenle insanlara 7den 70e ayrım yapmadan, gönlünü ortaya koyarak iyilik yapan yapmak isteyen herkes aslında bir gönüllüdür ve tabi aramıza davet ediyoruz. Her hangi bir çıkar gözetmeden, ödülü bir teşekkür olan gönüllülerimiz aramızda yer almaya devam etsin ve hatta birçok alanda kendini geliştirsin istiyoruz.  Türk Kızılay 1868 den bugüne gönüllüler tarafından yönetilen, gönüllülerin elleriyle büyüyen ve güçlenen bir kurum olmuştur. Bu nedenle Kızılay’ın tüm faaliyetlerinde bize destek olabilirsiniz. Gonulluol.org platformunda karşınıza çıkacak olan, afet ve acil durum, akademik destek, ilk yardım, bağış ve kampanya, kamplar, uluslar arası yardım, genç, engelli, kadın kan ve kök hücre gibi daha sayamadığımız bir çok alanda bizlere destek olabilirsiniz” dedi.

“Gönülden gelen bir iyiliğin hiç bir zararı yoktur.”

Kuru; “Açıkçası uzun uzun söylemek istediğimiz bir çok şey var elbette fakat kısaca söylemek gerekirse, Gönülden gelen bir iyiliğin hiç bir zararı yoktur. Varsın vücudunuz iyilik yaptığınız için yorulsun emin olun bir teşekkür bir tebessüm ile o yorgunluğu unutuyorsunuz. Biliyorum ki özellikle sosyal medyalar insanların algısını değiştirmekte oldukça etkili bir mecra sadece şunu söylemek istiyorum; Yarın sizin başınıza da kötü bir durum gelebilir, bir afetzede olabilir, sizin veya bir yakınınızın kana ihtiyacı olabilir işte böyle zamanlarda yanınızda Türk Kızılay hep var ve her zaman var olmaya devam edecek. Açıkçası gönüllü olarak aramızda olmasanız bile sizde vereceğiniz 1 ünite kan ile belki de bir çocuğun hayatini kurtarabilir, uzattığınız bir şişe su ile kalbinizi iyilikle doldurabilirsiniz” diye konuştu.Kaynak: İHA

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!