Bozüyük’te en genç belediye başkan adayı Yeniden Refah Partisi’nden

Bozüyük Yeniden Refah Partisi, milli sporcumuz Muhammet Ali Özcan'ı Bozüyük Belediye başkan adayı olarak olarak gösterdi.

featured

Bozüyük Yeniden Refah Partisi ilçe binasında düzenlenen Belediye başkan adayı tanıtım toplantısına ilçe başkanı Mehmet Salih Çelik, Bilecik İl Başkanı Ahmet Aydeniz, Bilecik belediye başkan adayı Cafer Arslanboğa ve partililer katıldı. İlçe başkanı Mehmet Salih Çelik yaptığı konuşmada;

“Partimiz genç, dinamik, çalışkan ve milli sporcu olan Bozüyük’ümüze yakışır, ona hizmet edecek çok güzel bir aday buldu, Muhammet Ali Özcan.. Allah’ın izni ile çok güzel projelerimiz var, yeni bir yola çıkıyoruz, tüm Bozüyük’lü kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi ve “Bozüyük’ümüzün en genç belediye başkan adayısın, Allah yar ve yardımcın olsun” diyerek parti rozetini belediye başkan adayı Muhammet Ali Özcan’ın yakasına taktı.

Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adı olan Muhammet Ali Özcan yaptığı konuşmada;
“Ben Muhammet Ali Özcan, 20 Şubat 1996 doğumluyum, küçük yaştan beri sporda Bozüyük’ümüzü başarıyla temsil ettim. Futbolla başlayan profesyonel spor hayatımda, sonrasında vücut geliştirme dalında Türkiye şampiyonluklarımla şehrimi temsil ettim. Bozüyük’te bir çok sporcuyu müsabakalara götürdüm, futbolda şehrimizin takımlarında antrenörlük yaptım. Bunun yanında şehrimizde 6 yıldır esnaflık yapmaktayım. Şimdi de Rabbim bizi bu kutlu yolda bunu bize nasip etti. Çıktığımız bu yolda inşaallah hep beraber çok güzel işler başaracağız.

Necmettin Erbakan hocamızın izinde ilerliyoruz. Türkiye’nin argesi en büyük olan Yeniden Refah partisi ile yola çıkmak büyük bir şanstır.

BİR PARTİYİ KAYBETTİRMEK İÇİN BU YOLA ÇIKMADIK
Biz burada asla bir oy bölme, bir partiyi kaybettirme, bir partiye küskünlük, bir partiye kızgınlık olarak biz bu yola çıkmadık. Biz yeniden Refah Partisi olarak başkanlığa talibiz, burada iktidara talibiz. Bunu için de halkımızın kararıdır ve öncelikle Allah’ın dediği olur. Biz bu kutlu yolda hep beraber çıkacağız, hep beraber çalışacağız, başaracağız.

DONANIMLI MECLİS KADROMUZ HAZIR
Kadrolarımız çok güzel, mühendis bir kadromuz var, meclis üyelerimizin hepsi hazır. Bozüyük’te şuna eminim ki halkımızın takdir edeceği en donanımlı meclis üye listemizi Yeniden Refah Partisi olarak yakında açıklayacağız. Sen ben yok, hep biz varız, hep beraberiz, Bozüyük için çok güzel şeyler olacak” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!