Bozüyük Tüm Emekliler Derneği üyeleri İngilizce öğrenecek

featured

Bozüyük Tüm Emekliler Derneği ile Bozüyük Dil kursu arasında muhteşem anlaşma

Bozüyük Tüm Emekliler Derneği Başkanı Ramazan Peker, çeşitli kurum ve firmalarla üyelerinin menfaatlerine yönelik hizmet etmeye devam ediyor. En son olarak Bozüyük’te önde gelen dil kurslarından, Bozüyük Dil kursu ile anlaşmaya varan Peker, dernek üyeleri ve onların çocuklarının ingilizce öğrenmeleri için büyük çaba sarfediyor.

Aynı indirimden Bozüyük Şehit aileleri ve gaziler derneği, Bozüyük Engelliler Derneği’de yaralanacak

Bozüyük Tüm Emekliler Derneği Başkanı Ramazan Peker, dernek üyeleri ve onların çocukarı için Bozüyük Dil kursu ile 2020-2021 sezonu için %20 indirim uygulanması üzerine anlaşmaya varıldı. Aynı zamanda anlaşma içerisine ek madde olarak Tüm Emekliler Derneği üyeleri haricinde Bozüyük Şehit aileleri ve gaziler derneği, Bozüyük Engelliler Derneği içinde aynı oranda indirim sağlandı.

Bozüyük Dil Kursu; “Sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştirmemizden dolayı mutluyuz”

Konu üzerinde açıklama yapan Bozüyük Dil Kursu müdiresi Elif Kaynak, yaptığı açıklamada “sosyal sorumluluk projesi içerisinde değerlendirdiğimiz, sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Emekliler Derneği üyelerinin yanında Şehit aileleri, ve gaziler derneği ve engelliler derneğini üyelerinede aynı oranda %20 indirim kapsamına aldık.

Ödemeler 10 taksit üzerinden ve peşin ödemelerde ise %5 iskonto sağlıyoruz. Sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştirmemizden dolayı mutluyuz. Tercihlerini bizlerden yana yapan dernek başkanı Ramazan Peker beye teşekkürlerimi sunarım. Gelişen dünyada artık yabancı dil bilmek her zamankinden daha büyük bir önem taşıyor.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!