Bozüyük TSO üyelerine nefes kredisi

featured

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent konu hakkında yaptığı açıklama şunları belirtti;
“Odamız bu programa kendi kaynaklarından aktardığı 800.000 TL ile katılıyor. Yine TOBB unda eşdeğer olarak destek verdiği ilave 800.000 TL ile toplam 1.600.000TL’lık Mevduatın on (10)katı olacak şekilde yaklaşık 16.000.000 TL lık bir Kredi imkanı üyelerimize sağlanmış olacak.

COVID 19 salgın hastalığının uzun süreli olumsuz etkilerinin yaşandığı bu dönemde bu olumsuzluğun firmalarımız üzerindeki etkisini hafifletmek amacı ile 2021 TOBB Nefes Kredisine başvurular, oda ve borsalardan alınacak faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Denizbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası üzerinden yapılabilecektir.

Nefes Kredisi Programı daha önceki uygulamalarda da olduğu gibi Kredi Garanti Fonu KGF Hazine desteğiyle kredilere kefil olacaktır.

2021 yılı TOBB Nefes Kredisi Programından Yıllık cirosu 10 milyon TL altında olan ve 2020 yılı cirosunda 2019 yılına göre yüzde 25 kayıp yaşayan üyelerimize işletme sermayesi kredi destek imkanı sağlanacaktır.

2020 yılı cirosu 1 milyon TL’yi aşmayan KOBİ’ler azami 50 bin TL, cirosu 1 – 10 milyon TL arasında olan KOBİ’ler ise azami 200 bin TL kredi kullanabilecektir.

Firmalarımıza ilk altı (6) ayı tamamen ödemesiz dönem olmak üzere sağlanacak olan 2021 Nefes Kredisi uygulamasında, kredi geri ödemeleri 12 eşit taksitte yapılacaktır.

Adı geçen Programda Kredi Faiz oranı % 17,5 olarak belirlenmiş olup, programda Hazine destekli KGF kefaleti sağlanacaktır.

Başvurular Odamızdan alınacak faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Denizbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası’ndan yapılabilecek
COVID 19 salgın sürecinin olumsuz etkilerinin bir an önce ortadan kaldırılabilmesi ve ekonomik anlamda rahatlama üretim ve istihdam anlamında gelişmelerin sağlanabilmesi kısaca iktisadi yaralarımızın bir an önce iyileştirilmesi adına çok önemsediğimiz bu programın önce üyelerimize bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine faydalı ve hayırlı olmasını temenni eder bereketli sağlıklı günler dilerim” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!