Bozüyük Taşeron İşçileri derneği 3 günlük yas ilan etti

featured

ŞEHİTLERİMİZİN YASINI TUTMAK İSTİYORUZ

Bozüyük Taşeron işçileri derneği başkanı Hasan Özkan yapmış olduğu basın açıklasında şunları bildirdi;
“Şehit ateşi 33 ocağa değil ,83 milyon ocağa düşmüştür. Yüreğimiz yanıyor. Ben, biz, hepimiz, ocağımıza düşen şehitlerimizin yasını tutmak istiyoruz. Vatanımızın savaşını verdiğimiz bu günlerde, bağımsızlığımız için, vatanımızın korunması için, şehit olan Mehmetçiklerimizin yasını tutmak istiyorum.

Bunu devlet yapmazsa, yerel kuruluşlarımız yapmazsa, STK’larımız yapmazsa, şehidime Taşeron işçileri derneğim adına, başkan Hasan Özkan olarak 3 günlük yasımı bir ot gibi yaşayarak şehitlerime sunuyorum.

ULUSAL YAS İÇİN SUUD KRALIMI OLMAK GEREKİYOR

Hatırlanacağı gibi bundan 5 yıl önce Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud’un vefatı sebebiyle Türkiye’de 1 günlük milli yas ilan edilmişti. Hatta bu yas ilanı büyük tepkilere de yol açmasına rağmen yapılmıştı.

Benim bir tane şehidimi arap kralına asla değişmem. Milli birliğimiz için ulusal olarak yasımızı yaşamamız gerekiyor. Ulusal yas için Suud kıralımı olmak gerekiyor.

Devletimizin Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerime Allahtan rahmet, kederli şehit ailelerimize sabırlar, kahraman gazilerimizede acil şifalar diliyorum .” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!