BOZÜYÜK ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ ANITKABİR DE TÖREN DÜZENLEDİ

featured

Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziller dayanışma derneğinin düzenlediği ‘Şehit yakınları öğrencilerle buluşuyor’ etkinlik kapsamında Anıtkabir e gezi düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek ilk okulu 1 E sınıfı ile Ankara Anıtkabir e atalarını ziyaret eden gurup burada mozaleye çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.Burada dernek başkanı İsmail Topal ve beraberindekiler Misakı Milli kulesine geçip anıtkabir özel defterini imzaladı.

Başkan İsmail Topal Anıtkabir özel defterine yazdığı yazıda;
“Atam
1.ve 2. İnönü savaşlarının gerçekleştiği Bozüyük ten selamlar getirdim. Ülkemi bölmek, parçalamak isteyen, milletimin huzuruna göz diken hainler;
Hangi maskeyi takarsanız takın, artık hainliğinizi gizleyemiyorsunuz. Bir elinizde yıldırım, diğer elinizde tufan taşısanız, denizleri taşırıp üzerimize akıtsanız, güneşi yaklaştırıp dünyayı kavursanız dahi, şehitlerimizden aldığımız kuvvetle karşınızda daima bizi bulacaksınız. Her zaman olduğu gibi kanımızla boğulacak, ateşimizle yanacaksınız.
Bayrağımız yere düşmez, semalardan almadır,
Kılıcımız Oğuzlardan, Yavuzlardan kalmadır.
İlk işimiz cenk günleri ateşlere dalmadır,
Bu Orduda korku olmaz bir aslandır her nefer
Biz şehitler ordusuyuz, bükülemez kolumuz.
Vatan ve Bayrak uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimiz! Sizleri bizden ayıran ecel kalplerimizi asla ayıramayacaktır. Kutsal emanetiniz olan Türk Vatanı ilelebet hür kalacaktır.
Ey şehit Kardeşim sen rahat uyu Emanetin Emanetimizdir” diye yazdı.

Gurup Anıtkabir Müzesini de gezdikten sonra eski T.B.M.Meclisi nide ziyaret ettiler.Kumanya ve otobüs temininde yardımcı olan Belediye başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!