Bozüyük Memleket Partisi 1.Olağan genel kurulunu yaptı. Şükrü Çetiner ilçe başkanı oldu

featured

Bozüyük Memleket Partisi 1. olağan genel kurulunu ilçe binasında gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan başkanı Bilecik Memleket Partisi il başkanı Hüseyin Korkman açılış konuşmasını yaptı. Hüseyin Korkman yaptığı konuşmada şunları belirtti;

“İnanıyoruz ki derdi memleket olan kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bileciğimizde daha binlerce gönüldaşımız var. Şimdi yapacağımız bu derdi memleket olan, yolumuza yoldaş olacak arkadaşlarımızı bir araya getirmek olacaktır. Birlikte olduğumuzda her zorluğun aşılacağını biliyoruz.

Cesur yürekli, korkusuz, inançlı değerli yol arkadaşlarım. Türk Milletinin değerli yurtdaşları. İnanç, azim ve kararlılıkla yola çıkıldığında aşılamayacak yol ve engel yoktur.

Bunun örneği tarihimizde mevcuttur. Yol göstericimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 18 arkadaşı ile 15 Mayıs 1919 yılında Bandırma vapuruna binerek Samsun’dan Anadoluya çıkarak Kurtuluş savaşını azim ve kararlılıkla başarmışlardır. Yani tüm işgalci emperyalistlerden temizlemişlerdir.

Yola çıktıklarındaki azim ve kararlılık biz Memleket Partililerde aynın mevcuttur. Memleketimizi yöneten iktidar ve buna destek verenlerin tamamını bir torbaya koyup Sakarya nehrine atacağız. Emin olun ki bunu birlikte başaracağız.

MEMLEKETİ 20 YILDIR ONLAR DEĞİL, UZAYLILAR YÖNETİYOR

Değerli yol arkadaşlarım, biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde Karadeniz Bölgemizde yaşanan sel felaketi ile bir çok yurttaşımız zarar görmüş, can ve mal kayıpları yaşanmıştır.

Bu günün muktedirleri zarar gören yurttaşlarımızı der yataklarına ev yapmakla suçlamışlardır. Sanki 20 yıldır bu ülkeyi yönetenler kendileri değil, uzaydan gelenler yönetmektedir.

Ne acıdır ki çay memleketi Rize’de yurtdaşların kafasına kuru çay paketleri atmışlardır. Gelinen bu noktada, ne kadar çaresiz olduklarının göstergesidir.

Memleket Partisi iktidarında doğal felaketlerin önlenmesi için bilim ışığında çalışmalar eksiksiz olarak yapılacaktır. Yurtdaşlarımızın bir daha böyle felaketleri yaşamamaları için gereken tüm önlemler alınancaktır. Bunu yapacak bilim insanları partimiz kadrolarında mevcuttur.

İKTİDAR SAHİPLERİ BU YANGINLARI ÖNLEYEMEZLER. ONLAR ANCAK UÇAK FİLOLARI KURMAKLA MEŞGULDÜRLER

Yine biliyorsunuz ki aziz vatanımızın bir çok noktasında orman yangınları çıkmıştır. Bunun için derin üzüntü içindeyiz. Ciğerimiz yanmakta, doğamız yok edilmektedir. Buna sebep olanlar bu yangınları çıkaranlar birer canidir. Ancak bu yangınlara zamanında ve yeterli müdahale edilse bu kadar canlarımız doğamız yok olmaz.

MUHALEFET DENETİM GÖREVİNİ YAPMAMAKTADIR

İktidar sahipleri muktedirler bunları önleyemezler, bunları önlemek için tedbir almamışlardır. Onlar ancak bütün kibirleri ile kendilerine uçak filoları kurmakla meşguldürler.

Mevcut iktidar bunları yaparken her yanlış işlerinde olduğu gibi muhalefette “saldım çayıra, mevlam kayıra” modunda devam etmektedir. Demem o ki muhalefet denetim görevini yerine getirmeyerek görevini yapmamaktadır. İktidarın pervasızca yaptığı uygulamalara ortak olmuştur, olmayada devam etmektedir.

YANDAŞ, CANDAŞ VE FONDAŞ MEDYA HALKA DOĞRULARI ANLATMIYOR

Bu nedenle bizler iktidardanda, muhalefetten de memnun değiliz. İtaat etmiyor itiraz ediyoruz! Bu itirazımızı en yüksek sesle haykırıyorum. Yandaş, candaş ve fondaş medya halka doğruları anlatmıyor! Biz haykırışımızı siz yürekli yoldaşlar ile tüm yurtdaşlarımıza duyuracağız, anlatacağız.

BİZİM YOLA ÇIKIŞ NOKTAMIZ GELECEĞİMİZİ GERİ ALMAKTIR

Edirne’den Kars’a, Samsun’dan Mersin’e güzel vatanımızın bu beceriksiz iktidar ve muhalefetten kurtaracağız. İnancım sonsuzdur, hep başaracağız, başaracağız. Bizim yola çıkış noktamız geleceğimizi geri almaktır. Geleceğimiz gençlerdir, gençler umudumuzdur. Diyorum ki gençlerimiz için geleceğimizi geri alacağız

Bizler Memleket sevdalıları olarak bu iktidardan da, muhalefetten de memnun değiliz. Bizim hedefimiz 4 Eylül 1919 Sivas Kongresinde birleştirilen Anadolu ve Rumeli müdafai hukuk cemiyetlerinin belirlediği hedeflerdir.

Tek kelime ile “Tam bağımsız Türkiye” yi yeniden kurmaktır. Bugünkü iktidar yurttaşlarımızın dini inançlarını sömürmektedir. Muhalefet ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasına saklanmıştır.

Önemli olan hangi partinin Atatürk’ün yolundan gittiğidir. Biz diyoruz ki “Ne Sağcıyız, Ne Solcuyuz. Bizler Cumhuriyet’ci Demokratlarız” Bunun için “Ne Cumhur, ne Millet, tek yok Memleket” diyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından parti üyeleri oylarını kullandı. Oylama sonucu Şükrü Çetiner ilçe başkanı olurken, yönetim kuruluda şu isimlerden oluşmaktadır: İlker Akgün, Songül Gün, Talat Halefoğlu, Veysel Yılmaz, Feza Çakır, Sezen Işık, Hasan Uçar, İlhan Çakır, Nusret Öner, Mehmet Ağaç, Hasan Hüseyin Şen, Selim Nizam, Erkan Saral, Veli Mertgenç.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!