Bozüyük Kasımpaşa mahallesi muhtar adayı Sinan Kosova yeni okul için imza kampanyası düzenledi

Bozüyük Kasımpaşa mahallesi muhtar adayı Sinan Kosova, yaklaşık 450 öğrencinin öğrenim gördüğü, 45 yıllık Hoca Ahmet Yesevi ilk okulunun, mahallerinde artan nüfusa cevap veremediğini ve bu yüzden yeni bir okul binasının yapılması için okul velilerinden topladıkları imzaları Bozüyük Kaymakamı ve Bozüyük Milli Eğitim ilçe müdürüne teslim ettiler.

featured

Bozüyük Kasımpaşa mahallesi muhtar adayı Sinan Kosova, yaptığı açıklamada şunları belirtti;
“İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi ilkokulunda çocuklarımız eğitim öğretim görmektedir. Okulumuzun binası yaklaşık 45 yıllık bir binadır. Okulumuzda yaklaşık 450 öğrenci öğrenim görmektedir. Sınıf mevcutları otuzun üzerinde olduğundan sağlıklı bir eğitim ortamı oluşmamaktadır.

Ayrıca okul koridorları ve bahçe olarak kullanılan alan küçük olduğundan, öğrenciler sosyal etkinlik ve sportif faaliyetlerini tam olarak yapamamaktadırlar. Bulunduğumuz bölgede yeni binalar yapıldığından öğrenci sayısı da sürekli artmaktadır. Oysa okulumuzun tapu alanı 3600 m2 civarında olduğundan yeni bir okul binası yapılmasına müsaittir. Okulumuz arsası içerisinde uygun olan bir yere daha büyük ve kullanışlı bir okul yapılmasını istiyoruz.

Okulun yapılması için toplamış olduğumuz imzaları sayın Kaymakamımız Adem Öztürk’e ve sayın Milli Eğitim müdürümüz Servet Çetinkaya’ya makamlarında kendilerini ziyaret edip topladığımız imzaları teslim ettik. Kasımpaşa Mahalle sakinlerine, okul aile birliğine, bu desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunar, Kasımpaşa muhtar adayı Sinan Kosova olarak bu okul projesini sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!