Bozüyük Güneş Spor, Köfteci Yusuf’a yapılan karalamayı kınadı

featured

Bozüyük Güneş Spor kulübü başkanı Ümit Kök yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;
“24 senedir ülkemizde 8 senedir ilçemizde faaliyet gösteren ve ülke genelinde binlerce ilçemizde 300 e yakın kişiye iş istihdamı sağlayan köklü ve güvenilir bir firmaya bu şekilde iftira ve karalama yapılmasına müsade edilmemesi gerektiğini düşünüyoruz.

ilcemizde misafirimiz geldiğinde bir yemeğe götürecek yer bulamazken günün 24 saati verdiği hizmetle ilçemiz halkına en güzel hizmeti en iyi şekilde sunan köfteci Yusuf’un yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Güneşspor kulübü olarak her daim haklının yanında, haksızlığın karşısında olmaya gayret ettik ve bugünde böylesi köklü böylesi güvenilir bir firmaya yapılan iftirayı ve karalamayi kabul etmiyor bunları yapanları kınıyoruz.

Bu vesile ile Cumartesi günü A takımımız ile Pazar günüde U 16 takımımız ile güvenimizi ve yanında olduğumuzu göstermek amacı ile köfteci yusufta buluştuk. Bu açıklamamız dan yada yaptığımız bu hareketten ne firmanın sahibi nede firmanın herhangi bir yetkilisinin haberi yada bilgisi yoktur, sadece kulübümüz olarak haksızlığın her daim karşısında olduğumuzu göstermek amacı taşıdığımızı tüm halkımıza göstermek istedik” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!