BOZÜYÜK DOSTLARI HABER AJANSININ DÜZENLEDİĞİ “BOZÜYÜK’TE STK ‘LAR KONUŞUYOR ” İSİMLİ AÇIK OTURUM PROGRAMI DÜZENLEDİ

featured

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 23 Ocak 2019, 03:24

    Dernekler hakkındaki düşüncelerim birden değişti. Meğer ne güzel işler yapıyorlarmış.Ramazan bey bende emekli memurum sizin derneğinizi nasıl bulabilirim.İlk defa bozüyükte bu derneğin ismini duydum bende derneğinize üye olmak istiyorum

    Cevapla
    • 23 Ocak 2019, 04:15

      Ali Rıza bey tesekkür ederim .Bizede buyurun gelin .Dernekler sizin yuvalarınizdir .Her vatandasin bir sempati duyduğu dernek vardır mutlaka ama kamusal alanda çalısan TÜKETİCI HAKLARJ gibi dernekker daha önemli işler yapıyor gelin beklerız bir çayımızi ıcin .

      Cevapla
  2. YALAN YOK DERNEKLERİ BİZ HEP KUMAR OYNATILAN YERLER ZANNETİMDİ ŞİMDİYE KADAR.MEĞER BOZÜYÜK DERNEKLERİ NE GÜZEL İŞLER YAPIYORMUŞ ÇOK TAKTİR ETTİM SİZLERİ.ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN

    Cevapla
    • 23 Ocak 2019, 04:20

      Safiye hanım sizede tesekkür ederim .Aydınlatabildik demekki sizleri bir nebze .Tüketici Haklari derneğimizede bekleriz .Gelin çayımızi ıcin .Sorunlar mutlaka vardir yardımcı olalım.Yerimiz Cumhuriyet Meydanında çiçekçiler sakagında bulunuyoruz Taksi duragınin yanindaki sokak .Bekleriz .

      Cevapla
  3. 23 Ocak 2019, 04:16

    Emeği geçen herekese teşekürler güzel program olmus buna benzer programlarının devamını bekleriz

    Cevapla
    • 23 Ocak 2019, 04:24

      Teşekkür ederiz arkadaşım .Buyrun bizlerede gelin arkadaşim bir cayimizi ıcin .Tuketi Hakkarı olarak mutlaka bir sorununuz vardir yardımcı olalim bekleriz .Bu programları devam ettirecegiz.Bizleri izlemeye devam edin .

      Cevapla
  4. 23 Ocak 2019, 12:31

    DEĞİŞİK KONULARA AÇIK OTURUM YAPARSANIZ BİLGİLENİRİZ, ÇOK BEĞENDİM

    Cevapla
  5. Derneklere karşı bakış açımı değiştirdiğiniz için teşekkürler.Birlikten kuvvetin doğacağını çok güzel ifade ettiler .

    Cevapla
  6. 23 Ocak 2019, 14:43

    ayda 2 lira aylık senelik 24 lira üyelik aidatı hiçbirşeydir. ben derrnekler merkezleri tarafından giderlerinin karşılandığını zannediyordum.üye aidatları olmasa maafolur dernekler..ilk deefa burada duydum.emeği geçenlerden allah razı olsun

    Cevapla
Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!