Bozüyük Dostları Derneği Bozüyük şehitliklerine gezi düzenledi

featured

Bozüyük Dostları Derneği yüksek bir katılım ile İntikam Tepe ,İnönü Şehitliği ve Metristepe şehitliklerini ziyaret etti.Şehitlik ziyaretlerinde bol bol şehitlerimizin ruhlarına dualar okundu. Dernek başkanı Mustafa Aksu her şehitlikte, gezi katılımcılarına kurtuluş savaşı üzerine bilgiler vererek tarihi tekrar yaşattı.

Konu ile ilgili bilgi veren dernek başkanı Mustafa Aksu “Bu gün derneğimiz olarak Bozüyük’teki şehitlikleri ziyaret ederek dualarımızı ettik. İstiyoruz ki bu yaptığımız etkinliğin diğer derneklere , sendikalara ,diğer kurumlarada örnek olsun. Bu vesile ile bizlerin yanında olan ve bizlere de her türlü imkanda yardımcı olan sayın belediye başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Dernek başkanı Musatafa Aksu tarih gezilerinin devam edeceğini belirtirken ,Anıtkabir ve Çanakkale gezilerininde planlarının içerisinde olduğunu ve kısa zaman sonra yeni bir gezi etkinliği daha düzenleyeceklerini belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!