Bozüyük Dostları Derneği 2. olağan kurulunu gerçekleştirdi

featured

“Derneğimiz Bozüyük’te ihtiyaç duyulan bir dernektir. Amaçlarımız Bozüyük’ümüzün her alanda kültürel sosyal ekonomik yönden gelişimini sağlamak, eğitimin daha kaliteli yapılmasını sağlamak, tarihi ve milli değerlerimize sahip çıkıp yaşatmak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü halkımızın tüm kesimlerine yaymak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için mücadele veriyoruz.

Genel kurulumuz tarafından dernek organlarına seçilen tüm dostlarımızla birlikte yeni dönemde planlı, programlı çalışmalar yapacağız. Özellikle pandemi sürecinde yapmak isteyipte yapamadığımız çalışmalar bunda sonra devam edecektir. Buradan tüm halkımıza derneğimize üye olup, birlikte büyük bir güç oluşturup, daha güzel, daha verimli hizmetler yapmak istiyoruz.

Derneğimizin kapısı tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Göreve gelen tüm arkadaşlarımızın telefonları 24 saat açıktır. Her türlü öneri ve eleştiriye açığız” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!