Bozüyük Belediyesinden “iyiki varsın Eren” hashtagı

featured

Türkiye Sosyal Medyada 15 Yaşında PKK Tarafından Katledilen kahraman Eren Bülbül’ü “İyi ki varsın Eren” hashtagı(#) ile anıyor. Türkiye dört bir yandan siyasetçisinden, sanatçısına kadar “iyiki varsın Eren” hashtagında birleşti. Bozüyük Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’da sosyal medyada “Hep var olacaksın koca yürekli çocuk. Seni unutmadık, unutmayacağız! #İyikiVarsınEren “ hashtagı ile katıldı.

Bozüyük halkı, Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun sosyal medyada yapmış olduğu “İyi ki varsın Eren” paylaşımından dolayı takdir etti. Sağcısı, solcusu siyasi kimliği ne olursa olsun (Vatan hainliği dışında) Eren Bülbül Türk halkının bir kahramanıdır ve bundan dolayı Eren Bülbül’ü hatırlayan ve hatırlatan Bozüyük belediyesini kutlarız denildi.

Trabzon’da, 3 yıl önce PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül’ün (15), sosyal medya üzerinden paylaştığı ‘Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın’ sözleri, yıl dönümünde sosyal medyanın gündemi oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!