Bozüyük Belediye Başkanının talebimizi yoksayması bizleri üzmüştür

featured

Bu kritik süreçleri yaşadığımız,,Ulusal güvenliğimiz için Türk Ordusunun seferde olduğu bir dönemde,bizler de tüm siyasi saiklerden uzak,yerelde de YEK VÜCUT olduğumuzu göstermek adına, DEMOKRASİNİN YERELDE EN GÜZEL ŞEKİLDE TECELLİ ETTİĞİ BELEDİYE MECLİSİNİ, BARIŞPINARI harekatına ortak bir deklarasyonla desteğimizi göstermek adına OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI yapmaya davet ettik.

Bu davet şahsım tarafından,Bozüyük Belediye Meclisinde grubu bulunan tüm siyasi parti ilçe başkanlarına 15.10.2019 tarihinde yapıldı.Bu çağrı herhangi bir siyasi nitelik kazanmaması için basın veya sosyal medya üzerinden özellikle yapılmadı.

Siyasi partilerin ilçe başkanları bizzat aranarak böyle bir birliktelik örneğini kamuoyumuzda sergileme talebimiz iletildi.Cumhuriyet Halk Partisi,Milliyetçi Hareket Partisi,İyi Parti ilçe başkanlarını bizzat arayarak tek gündem maddeli, Barışpınarı Harekatını Destekleyici bir deklerasyonla Bozüyük Belediye Başkanının Belediye Meclisimizi Olağanüstü toplamasını teklif ettim.Çağrımıza Milli bir duruşla destek veren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn.Hakan ŞANKAYA VE İYİ Parti İlçe Başkanı Sn.Yusuf ÇIRAK’A buradan teşekkür etmek istiyorum.

Belediye meclislerini OLAĞANÜSTÜ toplama yetkisi bildiğiniz üzere sadece Belediye Başkanlarının yetkisinde olan bir durumdur. Chp İlçe Başkanı Sn.İhsan ESEL bu talebi derhal Belediye Başkanı Sn.Mehmet Talat BAKKALCIOĞLU’na ileteceğini ve dönüş yapacağını bildirmiş, aradan geçen 11 güne rağmen böyle bir MİLLİ MESELE ile ilgili bir toplantı Bozüyük Belediye Başkanının talebimizi yoksaymasından dolayı yapılamamıştır. Bu durum bizleri üzmüş, ortak paydanın VATAN olduğu dönemlerde kendiliğinden oluşan toplumsal mutabakata belediye meclisi olarak katkı verememiş olmak derinden yaralamıştır.

Bu yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen,hiçbir siyasi çıkar gözetmeksizin,AZİZ MİLETİMİZİN yararına gördüğümüz tüm çalışmaları,bizler AKPARTİ İLÇE TEŞKİLATI olarak destekledik,desteklemeye devam edeceğiz.
Siyasette pozisyonumuz TÜRK MİLLETİNİN HADİMİ OLMAKTIR.

LİDERİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN bu ülkeye ve millete sevdası,bizlere en büyük motivasyonu sağlamakta,onun bu cesur ve fedakar duruşu AZİZ TÜRK MİLLETİNE herzaman hakettiği özgüveni vermektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle tarihi boyunca özgürlüğü için,adalet için hertürlü bedeli ödemekten çekinmeyen AZİZ MİLLETİMİZİ selamlıyor,bu uğurda can veren tüm şehidlerimiz rahmetle yadediyorum.
Kamuoyuna SAYGIYLA DUYURULUR…

Akparti Bozüyük İlçe Başkanı
Hüsnü ERSOY

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!