Bozüyük Belediye başkanı Bakkalcıoğlu’nun Ramazan bayramı mesajı

featured

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bir aydır tutulan oruçlar sonrası ve onun verdiği huzur içerisinde Ramazan ayını tamamladık. Ve bayram geldi, çattı.

Bir düşünelim; bayramlar temiz giysilerle akrabanın, büyüklerin ziyaretine gidildiği, çocukların şeker toplamak için özlemle, hasretle beklediği, küslerin barıştığı, akrabayla, eş dostla birlikte kalabalık ortamlarda toplanarak, coşkuyla kutladığımız, sizlerin bize verdiği o kıymetli oylarınızla seçildiğimiz görev sırasında hep birlikte, bir araya gelerek kalabalık ortamlarda kutladığımız bayramlar.

Bayram geldi çattı ama gelse de bu saydıklarım gibi kutlayamayacağız bu bayramı. Salgın ağır bir şekilde devam etmekte ve daha da devam edecek gibi gözüküyor. Sevdiklerimizi kaybettiğimiz bu salgın sürecinde, onların verdiği acı içerisinde yine de bayram geldi. Ailelerimizle birlikte kısıtlı ortamda da olsa bayramı geçireceğiz. İşte bu buruk duygular içerisinde ama gelecekte hep birlikte nice bayramları kutlayacağımızın, coşkuyla kutlayacağımızın heyecanı içerisinde Ramazan Bayramınızı yürekten kutluyorum.”

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!