Bozüyük Belediye başkanı Bakkalcıoğlu’nun dünya emekçi kadınlar günü mesajı

Bozüyük Belediye başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü için mesaj yayınladı.

featured

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Türk tarihine bakıldığında Türk kadını daima baş üstünde tutulmuş, kadına her zaman değer verilmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı sırasında ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarında fedakârlıklarıyla yeniden devlet kurma yükünü paylaşan Türk kadınının dünyaya örnek teşkil edecek şekilde yetişmesi ve toplumsal hayat içerisinde yerini alması için döneminin en ileri adımlarını atmış, ülkemiz her alanda kadınlarımızın omuzlarında yükselmiştir.

DÜNYA ÜZERİNDE GÖRDÜĞÜNÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR

Son yıllarda ne yazık ki kadına şiddet olayları toplumsal bir sorun halini almıştır. Kanayan bu yarayı da hep birlikte, aile bağlarımızı tekrar güçlendirerek, eğitimle ve sevgiyle aşacağız. Ulu Önder Atatürk’ün; “Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir” sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınlarımızın emeği ve cesareti ile tüm hedeflerimize ulaşabileceğimize inanarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!