Bizim kültürümüz Yunan kültürüdür diyen Turgut Özal çok mu masumdu ?

featured

Biz, başımızda Türk olmayan yöneticiler bulunmasını yadırgayan bir toplum değiliz. Örneğin, ben Kürt kökenliyim…
O yıllarda Azerbaycanda Ermeniler katliam ve soykırım yapıyor.Bir uçak hastane, helikopter istiyorlar ama Bırakın Türklüğü insanlığa sığmaz şekilde Turgut Özal “Bunda üzülecek ne var ki , onlar Şii, biz Sünni’yiz. Onlara İran yardım etsin” demişti.

Naksibendi tarikatına mensup Malatyalı bir Kürttür.
İcraatları :
1- Irak hükümeti yerine Kuzey Irak Peşmergesi ile ilişkiler kurmak.
2- Irak işgaline yardımcı olmak ABD’nin yanında saf tutmak. Bir koyup On alacağız diyerek MEHMETÇİK kanını pazarlık söz konusu ederek ABD ile birlikte Irak işgaline yeltenmek ( Dönemin Genelkurmay başkanı Necip Torumtay konuyu öğrendiğinde duruma karşı çıkarak TC’inde ilk istifa eden Genelkurmay başkanı olarak tarihe geçmiştir.) 1.5 milyon müslümanın ölümüne sebep olmak, topraklarımızda ÇEKİÇ GÜÇ konuşlandırarak terör örgütünün korunup, kollanarak büyümesine ve terörün artmasına neden olmak.
3- Türk Milletinin alın teri ile kurulan kuruluşları özelleştirme adı altında haraç mezat satmak.

4- Azerbaycan Türkleri Hocalı’da katledilirken “Onlar Şii, onlara İran yardım etsin” demiş TÜRK milleti arasına mezhepçilik fitnesi atmak. (Bu beyanatının ertesi günü Ermeniler Dağlık Karabağ’ı işgal etmiş Hocalı katliamını gerçekleştirmiştir. Aynı Özal bir müddet sonra “Yarın Ermenistan sınırında Kara kuvvetleri tatbikatı yapacağız. Hasbelkader bir kaç bomba Ermenistan toprağına düşebilir. Biz şimdiden tazminatını ödemeye hazırız” demiş. Ertesi gün bir türlü olmayan ATEŞ KES antlaşması imzalanmıştır. Malesef o günden beri Dağlık Karabağ Ermeni işgalinde kalmış, çok kısa bir süre önce bu işgal sonlandırılmıştır.)
5- Türkiye’nin adını Anadolu Cumhuriyeti olarak değiştirmeyi düşünmek.
6- Saddam’dan kaçan 1.5 milyon (Peşmerge)Kürdü “Din kardeşliği, ümmet” palavralarıyla yurda almak. Onlara vatandaşlık vermek.

Sonuç onbilerce ŞEHİT, TBMM’de kravatlı teröristler.
ATATÜRK döneminde Şark Politikasıyla Güneydoğu Anadolu’ya TÜRKMEN’ler yerleştirildi.
Bölgenin %75′ i TÜRK idi. Sonuç terörle sorunu olmayan TÜRKİYE!!!
Bugün ülkeye 4 milyondan fazla Suriyeli alındı. Vatandaşlık veriliyor. Muhtemelen 50 yıla kalmadan TÜRK’ler azınlıkta kalacak Suriyeliler özerklik için terör örgütü kuracak, meclise girecek Kürtlerle birleşip azınlık kalan TÜRK’leri tamamen yok etme politikası uygulayacaklar. Yeni nesil onlara bıraktığımız TÜRKİYE için her gün bize LÂNET edecek !!!

7- PKK eylemleri için “Üç beş çapulcu uğraşmaya değmez” diyerek terör faaliyetlerini küçümseyerek, teröre göz yummak.
8- ABD yanlısı politika izlemek.
9- Tarikat ve cemaatleri palazlandırmak.
10- Suudi Arap prenslere sanki babasının cebinden verir gibi hediyeler göndermek.
11- Fetullahçılara yer tesis etmek. ( İlk defa 1986′ da polis okuluna bunları sokarak devlette kadrolaşmalarının önünü açarak devletin tüm imkanlarını bunlar için seferber etmekTÜRKİ Cumhuriyet’lerine girmeleri için her türlü kolaylığın sağlanması için T.C olarak kefil olmak.)
12- Rüşvet, yolsuzluk, torpil, adam kayırma.
( Benim memurum işini bilir diyerek adeta bu işin MOTTOSU olarak ŞİAR kabul edilerek sıradan, normal bir olay olarak kanıksanıp kabul edilir meşru bir duruma getirmek.)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!