BİR GENÇ KIZIN RÜYASI HALKIN DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ

featured

Bir genç kızın rüyasını gerçekleştirmek için Bozüyük’te sosyal medyada tanınan ihtiyacın olmayanı ‘ihtiyacı olana verelim’ isimli sosyal medya gurubunun kurucusu ve aynı zamanda Yeni mahalleden muhtar adayı da olan Kısmet Sağlam’ın öncülüğünde Bozüyük esnaf ve halkı seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre Emre ile Gülay çifti nikahlarını yaptıkdan sonra çalışmak için Bozüyük ilçemize gelerek bir ev kiraladılar ve ailelerinden yeterli desteği göremedikleri için düğün hayallerinden vaz geçtiler.

Bozüyük’te sosyal medyada tanınan ihtiyacın olmayanı ‘ihtiyacı olana verelim’ isimli sosyal medya gurubunun kurucusu ve aynı zamanda Yeni mahalleden muhtar adayı da olan Kısmet Sağlam bu gençlerin durumunu öğrendikten sonra yine kendi guruplarının içerisinde organize olup ,bu genç çifti sevindirmek ve bir genç kızın hayaline kavuşturmaya karar verdiler.

Kısmet Sağlam ile yaptığımız görüşmede bizlere şunları anlattı;
“Ailelerinden yeterli desteği göremedikleri için düğün hayallerinden vaz geçmişlerdi ,taki ben onları tanıyana kadar. Ben çiftimizi tanıdığımda onlar için yapabileceklerimden bahsettiğimde dünyalar onların olmuştu, çünkü bir genç kızın hayalidir gelinlik ile düğün yapmak.

O halde Haydi Bozüyük dedik ve bir haftalık bir çalışma sonucu bugunkü düğün yaşandı. Emeği geçen çok insan var adını sayamayacağım ve söylenmesini istemeyen çok hayırsever vardı.
Bu koşturmalarda büyük emeği geçen Emre Köse’ye çok şey borçluyum ve tabiki diğer sponsorlarımıza haber siteniz aracılığı ile bir kez daha teşekkür etmek isterim.
SALON: BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI.(YENİ MAH. KONAĞI)
GELİNLİK & DAMATLIK: İĞNE İPLİK Münevver Şahan Urhan
KUAFÖR: SWEETLEYDİ SweetLeydi Emine Çankaya
ORGANİZASYON & GELİN ARABASI SÜSLEMESİ: Kayı Organizasyon Mustafa Çağla Kenar
ORKESTRA:MUSA URHAL
DAVETİYE: Cihat Bektaş
MUSTAFA YAŞAR GÜNEVİ EFE EKİBİ.
İKRAMLIK: Bir vatandaşımız 100 kişilik kurupasta içecek.
YAŞ PASTA: YENİ MAH. GENÇ 2000 KAHVE MÜŞTERİLERİ.
İKİ ALYANS: ÇARŞI KUYUMCULARINDAN BİR HAYIRSEVER.
DAVETLİLER:BOZÜYÜK HALKI. BU MUTLU GÜNDE DESTEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR ederiz” dedi.

Düğüne Belediye başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine hanım ,Ak parti ilçe başkanı Hüsnü Ersoy MHP Belediye başkan adayı Oğuz Sertler ,Akparti kadın ve gençlik kolları, MHP kadın kolları,Bozüyük bayan muhtar adayları ve 250 den fazla konuk düğüne katıldı.

Editörün yorumu: Seninle birkez daha gurur duydum Bozüyük halkım. Sen ne iyisin sen ne güzelsin. İyi ki iyilik var ve iyi ki yüreği güzel insanlar var. Hepiniz ŞAHANESİNİZ !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!