Bilecik Deva Partisi il ve ilçe teşkilatları İnegöl ilçe kongresine katıldı

featured

Kongreye Demokrasi ve Atılım Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir EMRE, İl teşkilat Başkanı Burak SEL, Bozüyük İlçe Başkanı Emine ABDİSOGULLARİ, İl kadın politikaları Başkanlık birimi ve İl eğitim sağlık birimleri ile birlikte katılım sağladı.

Ali Babacan “Gençlerin kaçmak değil, yaşamak istediği bir ülke yapacağız”
DEVA Partisi Bilecik ve Bozüyük teşkilatları Kongrede büyük ilgi ile karşılaştılar. Deva Partisi’nin 1 olağan genel kuruluna katılmak için İnegöl’e gelen genel başkan Ali Babacan, esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra partisinin Adnan Menderes bulvarındaki binasının açılışını gerçekleştirdi.

Buradan Olimpik düğün salonunda gerçekleşen kongreye katılan Babacan “Hükümetin ekonomi politikalarını eleştirirken, hükümete de , “Rekabet ortamını sağlayın, üretimi bollaştırın zaten fiyatlar düşer. Fiyatların düşmesinin asıl metodu bolluktur, üretimdir. Ülke harıl harıl üretecek, bolluk olacak ki bolluğun olduğu yerde fiyatlar makulleşir.” değerlendirmesinde bulundu.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!