Bilecik Anadolu Kadınları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür derneğinden kamuoyuna duyuru

Önümüzde bir genel seçim olduğu için dernek çalışmalarımıza siyasetle ilgili gölge düşmemesi amacıyla, faaliyetlerimize ara vereceğiz.

featured

Bilecik Anadolu Kadınları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür derneğinin kamuoyuna duyurusu;
“Kadın merkezli sivil toplum kuruluşu olup, kadına dair her hususun görüşülmesi ve yardımlaşmayı dayanışmayı, sosyal sorumluluk bilincinin arttırılmasını sağlamak hususları başta olmak üzere kadın merkezli sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak, siyasi görüş, cinsiyet, etnik köken – dil, din, inanç – açık kapalı – yaş – meslek gibi ayrımcılığının ortadan kaldırılması, fırsat eşitliğinin sağlanması, kadın olgusunun güçlendirilmesi ve toplumsal değerinin artırılması, kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel statüsünün yükseltilmesine çalışmak amacıyla kurulmuştur”

Önümüzde bir genel seçim olduğu için dernek çalışmalarımıza siyasetle ilgili gölge düşmemesi amacıyla, faaliyetlerimize ara vereceğiz. Ancak ihtiyaç sahibi ailelere yine yardımlarımız devam edecektir. Seçim sürecinde yöneticilerimiz veya üyelerimiz bireysel olarak farklı siyasi partilerde gönüllü çalışabilirler. Bu çalışmalar derneğimizin dışında olup bireysel kendilerini bağlar.

Tüzüğümüzde belirttiğimiz gibi, siyasi görüşü etnik kimliği.vs ayrım yapmaksızın, yanlış anlaşılmaya neden olmaması için tüm kadınlarımızla her zaman birlik beraberlik dayanışma içinde olacağımızı kamu oyuna duyururuz.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!