Benim eskilerimle ne olacak demeyin ! En yakın giysi kumbarasına atın

featured

Eski ve giyilmiş eşya, nevresim, yatak, yorgan, yastık kılıfı, ayakkabı ve okul çantası gibi tekstil ve tekstil bazlı ürünleri kapsayan Sıfır Atık projesiyle; hem Ükemizin, hem de Bozüyük’ümüzün ekonomisine katkı sağlayacaklarını ifade eden Bozüyük Güneş Spor kulübü başkanı Ümit Kök, bu proje ile ilçemizin değişik 26 noktalarında tekstil atığı toplama giysi kumbaraları konulduğunu belirtti.

Kök yaptığı açıklamada “Bundan sonra kullanılmayan, tekstil ürünleri ayakkabılar, montlar, çöp yerine ilçemizde oluşturulan tekstil ürünleri toplama, giysi kumbaralarına bırakılmalıdır. Bu atıkları ayrıştırıp tekrar ülke ekonomisine kazandıracağız.

“BENİM ESKİLERİMLE NE OLACAK” diye düşünmeyin. Herkesin eski kumaşlarına, nevresim, yorgan kılıflarına, eski elbise, kullanılmayan ayakkabılar gibi tekstil ve tekstil bazlı ürünlerine tekrar ekonomiye kazandırmak üzere talibiz dedi.

Bu kent konseyi ile ortaklaşa yaptığımız projemizde bize destek veren, Bozüyük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu’ya ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz.” dedi”.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!