BEN ÖLÜMDEN DÖNDÜM ! NASIL ADALET BU ?

featured

Bozüyük Haber Ajansı muhabirine vermiş olduğu demeçte, Mirsat Polat;
“Yaşamış olduğum trafik kazasında, Allah beni ölümden döndürdü. Kazadan bu yana 6.5 ay geçmesine rağmen, çift görme, denge bozukluğu, bacaklarımda kasılmalar ve konuşmada güçlük çekiyorum.

BEN ÖLÜMDEN DÖNDÜM ! KAMERALARDA BUNU GÖRDÜNÜZ !

Ben ölümden döndüm, hiç birşey beni adaletin bu kadar yavaş tecelli etmesi kadar üzmedi. Düşünün artık ben yoğun bakıma bile girmeden, bana çarpan zanlı ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılıyor. Güvenlik kameralarına bakın, 26 RT 635 plakalı otomobil, kırmızı ışık yandığı halde son hızla gaz kesmeden bana çarpması, çarptıktan sonra sürücünün frene bile dokunma zahmetine girmemesi , resmen cinayete teşebbüs değilde nedir.

SUÇLUNUN RAHATÇA DOLAŞABİLMESİ BENİ RAHATSIZ EDİYOR

Adaletin bir an önce tecelli etmesini istiyorum. Böyle vakalarda mutlaka benim başıma gelenin bir başkasının başına gelmemesi lazım. Hem suçlu olup, hemde suçlunun rahatça dolaşabilmesi beni rahatsız ediyor. Ülkemizdeki adalet ve ceza yapısını tekrardan sorgulamak gerekiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!