Ben başkanımın yanındayım

featured


Bozüyük Haber Ajansı – Yeşilkent Mahalle’sine yapılacak olan Mahalle Konağının temel atma töreninden sonra Yeşilkent mahallesi muhtarı Hayati Çil’in daveti üzerine muhtarlık bürosuna gelen Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ,belediye başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinde yer alan yöneticiler burada sohbet ettiler.
Yer yer espirilerle karışık geçen konuşmalar arasında Bozüyük Ak Parti ilçe başkanı Hüsnü Ersoy’un muhtar Hayati Çile’e “muhtarım sen nerdesin” sorusuna karşılık Hayati Çil “ben başkanımın yanındayım, ben her zamanda söyledim” dedi.
Bunu üzerine espirili bir biçimde milletvekili Selim Yağcı ise Hayati Çile “sanki 24 Haziranda benim yanımda değilmişin gibi konuştun” dediğinde kahkahalar koptu. Bunun üzerine Çil “siyasi görüşümüde başkanım kendisi de biliyor ,ama herşeyi getirtiren Fatih Bakıcı, karşında olucam ,yanında olucam diyede her zaman söylüyorum.Bir günden bir güne,ben 10 senelik muhtarım hiç ağzımdan siyaset veya etkinlik duydunuzmu ? demesi üzerine milletveli Yağcı espirili bir dille “o zaman Fatih Başkanım Yeşilkent mahallesine yaptığın yatırımlara ben frene basarım” demesi üzerine yine kahkahalar koptu. Gülüşmelerin ardından yine espirili dille Yağcı ” başkana destek olacaksa milletvekiline destek olmayacaksa ” dediğinde araya giren Hayati Çil “destek olmasaydık 200 fark burada çıkarmazdık vekilim. Buyrun çay içmeye” dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!