Belediyecilikte fetret dönemini yaşıyoruz

featured

BELEDİYEYİ YÖNETEN ZİHNİYET HAYAL KIRIKLIĞI ÜRETMİŞTİR

Malumunuz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde hemşehrilerimiz bizlere Bozüyük’te yerel muhalefet görevi vermiştir. Milletimizin takdir ettiği her görevi kutlu ve mübarek görüyoruz. Şunu da iyi biliyoruz ki 1 Nisan’dan beri Bozüyük’te belediyeyi yöneten zihniyet, tüm Türkiye’de olduğu gibi sadece hayal kırıklığı üretmiştir.

İLÇEMİZ BU ŞEHRE YAKIŞACAK YATIRIMLAR BEKLEMEKTEDİR

Belediye Bozüyük’ümüz için hizmet üretememekte “seni seviyorum Bozüyük” sloganları ancak ve ancak laf-ü güzaf’tan öteye bir anlam taşımamaktır. Bozüyüklü hemşehrilerimiz, belediye yönetiminden altını dolduramadıkları bu slogan siyasetini bir kenara bırakıp, ilçemiz için, bu şehre yakışacak yatırımlar beklemektedir.

ATIK SU BEDELLERİNE %200 ZAM YAPTILAR

Seçim kampanyası döneminde su paraları üzerinden yanıltıcı ve aslı olmayan birçok vaatte bulunan mevcut belediye başkanı, 2020 yılı için tüm karşı duruşlarımıza rağmen su m³ fiyatları ve atık su bedellerine %200’e varan zamlar yapmıştır. 2020 su ve atık su tarifelerde yaptıkları hesap kurnazlıkları, önceki dönem çok sade bir hesaplama şekline sahip su tahakkuklarına, hane halkı hemşehrilerimiz ve ticarethanelerimiz için fahiş zamlı hale getirmiştir.

Hani nerede kaldı sizin vadettiğiniz bedava su, nerede kaldı sürekli savunduğunuz suya ulaşımın insani bir hak olduğuna işaret eden söylemleriniz..!

BELEDİYECİLİKTE FETRET DEVRİNİ YAŞAMAKTADIR

Gerçekleri hemşehrilerimiz tecrübe etti ve kabarık su faturaları maalesef Bozüyük’ümüzün bir gerçeği oldu.
Bu güzel ilçe 31 marttan beri hak ettiği hiç bir vizyon proje ile ilgili çalışma görmüyor. Her geçen gün daha da içine kapanarak potansiyelini yitirmektedir. Belediyecilikte fetret devrini yaşamaktadır.

BORÇ ÖDÜYORUZ YALANI ADETA CAMBAZA BAK OYUNUNA DÖNÜŞMÜŞTÜR

Geleceğe dair hiç bir söylemi olmayan belediye yönetimi neredeyse 2 senesini geçmiş dönem Ak Parti hizmetlerini kendince itibarsızlaştırmak için geçirmiştir. Dillerine doladıkları bir “borç ödüyoruz” yalanı adeta “cambaza bak” oyununa dönüştürmüştür. Türkiye’deki bütçe performansı en iyi belediyelerden birini devralan Sn. Bakkalcıoğlu, kısır belediyeciliğini meşru kılmak için bu söylemi geliştirmiştir.

MAKAMLAR BAHANE DEĞİL, MİLLETE HİZMET ÜRETME MAKAMIDIR

Arkadaşlar! Bu makamlar bahane değil, millete hizmet üretme makamlarıdır. Siz ne yapacaksınız Bozüyük’e onu gösterin..! Belediyemizin sosyal tesislerine bilhassa parklar, seyir teraslarını bile çalıştırma iştahınız yok. Vatandaşlarımıza bir bardak çay ikram etmenin hesabını yapıyorsunuz. Sizler su paralarından olduğu gibi her faaliyetinizde milyonları kazanmak zorunda değilsiniz. Kaldı ki belediyeler kar amacı güden kuruluşlar değildir. Bırakın zaten kısıtlı olan sosyal hayatımızda, belediyenin park bahçelerinde milletimize hizmet kalitesini yükselterek dua alın.

DAĞA BAYIRA ATILAN 1500 FAZLA EKMEK İSRAF DEĞİLMİ?

Her fırsatta israf diye Ak Parti Belediyeciliği dönemindeki zaruri hizmetleri bile itibarsızlaştırmaya çalışan Başkan Bey’e buradan bir sor soru sormak isterim:
“Belediye ekmek fırınınca kurban arefesinde üretilen ve Bozüyük çevresine dağa bayıra atılan 1500’den fazla ekmek israf değil mi? Yazık değil mi sizlerin plansızlığı yüzünden o kadar ziyan olan milletin nimet dediği ekmeği insanımıza ulaştırmak varken sağa sola saçmaya?” Bunun cevabını bekliyoruz.

BOZÜYÜK’TE ŞİRKET TESCİL EDECEK MAKAM MI YOKTU ?

Bir de Gölpazarın’da kuruluşu yaptırılıp devir aldığınız şirket meselesi var.
Burada sormak isterim Bozüyük’te şirket tescil edecek makam mı yoktu da Gölpazarın’da şirket kurdurup, hem de Chp’li il genel meclisi üyenize, Bozüyük Belediyesi’ne devir aldınız. Bu şirket ile Gölpazarın’dan getirdiğiniz şu anda başkan yardımcınız olan eski Gölpazarı Belediye Başkanı’nın bir bağlantısı var mı? Sayın başkana sormak isteriz.

Belediye başkanı olduğunuz bu şehrin potansiyeli bu kadar mı kısıtlı da sürekli çevreden şirket, çalışma arkadaşları vs. getiriyorsunuz?

Bozüyük’e inanın ve güvenin belki bilmiyorsunuz ama bu şehrin çok engin bir potansiyeli var. Yeter ki inanarak ve güvenerek bu yönde çalışalım.

KAYBEDECEK BİR ANIMIZ BİLE YOKTUR

Bozüyük öyle bir yerde ki sanayi kapasitesi ile eğitimi ve çalışkan nüfusuyla jeostratejik konumuyla gıpta ile bakılan şahsına münhasır bir şehir. İlçemizin bu kıymeti Ak Parti hükümetlerinde taçlandırılmış, konutlar, yollar, hastaneler, hızlı tren, organize sanayi bölgeleri ve birçok alt yapı yatırımları ile hakkı teslim edilmiştir.
Yerelde de bu mücevherin kıymeti bilinmelidir. Bizim derdimiz budur. Kaybedecek bir anımız bile yoktur.
Sadece gündelik asli işlerini yapıp, fark yaratamayan hiç bir durumu kabullenemeyiz.
Bu güzel şehri yerel hizmet ve ihya vizyonuyla koşturmamız gerekiyor.
Derdimiz millet, derdimiz Bozüyük’tür.
Sağlıklı ve bereketli günler diler saygılarımızı sunarım.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!