Belediye bütçesi 115 milyon TL olarak belirlendi

featured

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında 5 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda ilk olarak tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Bakkalcıoğlu pandemi nedeniyle Covid-19 hastalığı geçiren Meclis üyelerine ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin red oyuna karşılık, oy çokluğu ile kabul edildi

Daha sonra 2021 Yılı Performans Programı, 2021 Yılı Belediye Gelirleri tarifesi, 2021 Yılı Belediye Gider Bütçesi, 2021 Yılı Belediye Gelir Bütçesi ve 2021 Yılı Bütçe Kararnamesi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunca görüşülen konular meclise geldiği şekli ile görüşülerek AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda 2021 yılı bütçe kararnamesinin 10. Maddesinde yer alan “657 sayılı Kanuna tabi Belediyemizde çalışan İtfaiye ve Zabıta Personeli ile fiilen görev yapmakta olan personele ödenecek aylık fazla çalışma mesai ücretlerinin Cumhurbaşkanlığının 2020 yılında yayınlayacağı Bütçe Kanununda belirtilen Belediyemiz nüfus kategorisindeki üst limit üzerinden aylık maktuen ödenir” maddesince İtfaiye ve Zabıta Personeline en üst limitten zam yapıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!