BDD – CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

featured

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük mücadeleler ve emekler vererek kurduğu Cumhuriyetin 95. yılını kutlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyet sayesinde ulusumuz bağımsızlığa, özgürlüğe, demokrasiye, insanca yaşama, laik düzene, kadın haklarına, parasız-laik-bilimsel-çağdaş-ulusal eğitim sistemine, çağdaş hukuk sistemine kavuştu. Herşeyden önce ulusumuzun huzur ve güvenle yaşayabileceği vatana ve bağımsız-egemen devlete kavuştu. Vatana sahip olmanın ne kadar önemli bir nimet olduğunu, vatansız kalanların acı dramlarını görerek anlayabiliyoruz.
Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin nitelikleri ve değerleri, tüm dünyaya örnek olabilecek özelliklere sahiptir. Laiklik, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel dayanağıdır ve sigortasıdır. Laik-Demokratik Cumhuriyet Modeli, özellikle İslam ülkelerinin yararlanabileceği büyük bir esin kaynağıdır.
Cumhuriyet; tüm dünya uluslarına ve halklarına, özellikle geri kalmış ya da gelişmekte olan ülkelerin halklarına güçlü bir ışıktır.
Cumhuriyetin önemi ve değeri, her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Atatürk ilke ve devrimleri, pusula gibi başta Türk ulusu olmak üzere tüm insanlığa yol göstermeye devam etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı’nı en samimi duygularımızla kutlar; aydınlık yarınlar dileriz.

Mustafa Aksu
BOZÜYÜK DOSTLARI DERNEĞİ
Merkez Yönetim Kurulu Adına
Genel Başkan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!