Bayram öncesinde Bozüyük Belediyesinden gıda yardımı

featured

Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yapılan gıda yardımları dağıtım hazırlıklarını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, dağıtım ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ekiplere Bozüyük Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerini unutmadıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Bakkalcıoğlu “bu süreçte ihtiyaç sahibi ailelerimize, pandemi nedeni ile çalışamayan yada işyerini kapatan esnaflarımıza da destek vermek istedik.

Bu desteklerimizi ailelerimize sizler vasıtasıyla ulaştırdık. Yaptığınız iş çok kutsal, emeğinize sağlık” diyerek dağıtım ekibine teşekkür etti.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi aileler, işine ara veren esnafa, işinden ayrılmak zorunda kalan Bozüyüklüler için hazırlanan temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda kolileri ve meyve desteği ile içerisinde et, sucuk, bayram için şeker ve çikolatadan oluşan bayram paketleri teslim edildi.

Bayram paketlerinde yer alan et ürünleri, Belediye Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Mahmut Fındık ve Belediye Veteriner Hekiminin denetiminden geçirilerek paketlendi.

Ekipler ziyaret ettikleri ailelere Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun “Sağlık, güzellik, birlik ve beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha mutlu bir bayram dileklerimle, Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım.” ifadelerinin yer aldığı bayram tebriği mesajını ileterek, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundular.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!