Başkan yardımcısı sokak müzisyenlerine sahip çıktı

featured

Başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu ile görüşen gençler “caddeyi kapatmıyoruz, halkı rahatsız etmiyoruz, hatta müziklerimiz ile onları mutlu ediyoruz. Ailelerimizin durumları kötü, bunun yüzünden okulu bıraktık, hırsızlık yapmıyoruz, uğursuzluk yapmıyoruz, dilenmiyoruz! sadece müziğimizi icra ediyoruz, sokakta müzik yapmak için izin istiyoruz” dediler. Zabıta müdürlüğünü telefon ile arayan başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu gençler için gereken izini aldı.

OKUYACAKSINIZ! BEN SİZİ BIRAKMAM

Gençlerin okullarını tamamlayamadığını öğrenen başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu “bakın ben size izin verdim, sizlerde bana söz vereceksiniz, OKULA GİDECEKSİNİZ !” dedi. Gençlerden okuma sözünü alan Ali Şahinoğlu Milli Eğitim Müdürüyle görüşerek okula kayıt olmaları için gerekli girişimleri başlattı. Konu üzerine açıklama yapan Ali Şahinoğlu “gençlerimizden okuyup diploma getireceklerinin sözünü aldık, hem eğitimlerine devam edecekler, hemde müziklerini icra edip ailelerine katkı sağlayacaklar” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!